Mit tudok tenni hogy a nevelő apukám ne legyen velem ilyen erőszakos?
@18 Húzz már innen a fenébe!
Kérdező, hangfelvétel és más bizonyítékok szerzése, készítése. Mást nem tehetsz.
A tanáraid is tanusíthatjak ha online oktatas alatt üvöltözik veled. Ez a pali nem csak egy agresszív vadállat hanem hülye is.
Ne főzzél mikor otthon van, csak magadnak es akkor egyertelmű lesz utána hogy ki főz. Elég bekamerázni a szobádat meg ott elindítani a felvetelt, ha ilyen tohonya fasz, de a biztos hatás kedvéért indítsd el a telefonodon is és legyél a palival végtelenül rendes a felvétel alatt.
Aztán menj be a szobádba, csinálj egy driveot és tölts fel mindent, meg mentsd le a felvételeket egy szó nélkül a PCdre és a telódra is (biztonság kedvéért küldd el magadnak meg egy haverodnak akiben megbízol valamilyen chates dolgon pl. Discord). Ez után várd meg amíg a pasas hazudik anyádnak egy jót és akkor mutasd meg a felvételeket.
Érdemes többet is gyűjteni, de arra figyelj, hogy olyan zene névre tedd amit ő utál tehát hogy ne akarja megnyitni a mappát amiben a felvételek vannak (a fileokat is elnevezheted). A rejtett mappát meg a jelszóval védést nem javaslom mert az felkelti majd a figyelmét ha a gépedhez vagy a telefonodhoz jut.
Engem meg is vert apám másnap reggel, hogy felébresztettem őt... De ő ver fel mindenkit hajnali 5-kor az nem baj... Velem a saját apám is így beszél...
Nekem anno versenyen is elsőnek kellett lennem, mert akkor is ezt csinálták, meg a négyesért velem is... Szóval elhiszem, hogy van ilyen...
Egyébként az nagyon durva, hogy a tanár előtt is csinálja. Bár az én apám azt hitte, hogy a tanár meg is dícséri majd, hogy jól fog...
Velem utána egyre durvább lett ahogy idősödtem, komolyan. Pláne mikor egyetemen és középiskolában már nem tudtam hozni a kitűnő szintet. Az akkori 16 éves önmagamnak azt mondanám, hogy költözz wl, amint 18 leszel! Én akkoriban a messzi egyetemben láttam a menekülést, de nem jött össze, otthon maradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!