Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni hogy a nevelő...

Mit tudok tenni hogy a nevelő apukám ne legyen velem ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
Anyukám nappali műszakban dolgozik, ezért napközben mindig csak a nevelő apukám van itthon, mert ő éjszakás. Nagyon durván bánik velem. Csak a mai napon 3x kiabált velem és még csak 11 van. Múlt héten írtam egy matek dolgozatot ami véletlenül négyes lett, mert egy egyenletet elrontottam és a nevelő apukám nagyon nagyon mérges volt, hogy most annyi az év végi kitűnő bizonyítványomnak és hogy miért nem tanultam jobban. Meg ma reggel véletlenül leejtettem egy kést mikor mosogattam és mérgesen jött ki a szobából hogy felkeltettem és hagyjam békén aludni. És még reggel főztem levest ebédre, amikor anyuval beszélt akkor meg azt mondta neki hogy ő csinálta. Sokszor akkor kezd el kiabálni mikor órám van. Pénteken éppen órán válaszoltam a tanárnak, amikor a földszintről üvöltött hogy “Most azonnal gyere le te kis mihaszna”. Próbálok minnél kevesebb problémát okozni, de őt minden felbosszantja és nagyon csúnyán bánik ilyenkor velem. Anyu nem hiszi el hogy ilyen, mert mikor anyu itthon van mindig nagyon kedves mindenkivel. 16L

2021. febr. 9. 11:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
5%

Mindjárt egy leejtett kés fog felébreszteni egy éjszakás műszakból hazatérőt, aminek hangja sincs a műanyag/fa markolat miatt😃 Meg mi abban az "erőszak" hogy azt mondja ő főzte a levest?🤣 Mérges volt hogy elrontotta a kitűnő bizonyítványt és miért nem tanult jobban...Ebben hol az erőszak, vagy mi rosszat mondott vele? Gyakorizás helyett tanulni kellene inkább igen.

Ja, és mielőtt hazudsz nézz utána a dolgoknak. Az erőszakos férfiak a nőt és a gyerekeket is egyaránt bántalmazzák. Nincs olyan hogy anyád előtt nem ilyen.😃

2021. febr. 9. 11:46
 12/28 anonim ***** válasza:
96%
nem feltétlen. Épp a mostoha szülőkre jellemző, hogy a gyereket megvetik. HA csak kötekedni tudsz inkább menj innen.
2021. febr. 9. 11:50
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
De , feltétlen, nézz utána, kérdezz meg egy pszichológust.
2021. febr. 9. 11:51
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
még ha igaz is lenne amit írsz , akkor sem törvényszerűen fordul elő mindenkinél. Kapásból ismerek a munkahelyemen is képmutató embereket .
2021. febr. 9. 11:53
 15/28 anonim ***** válasza:
6%
A képmutatás meg a családon belüli erőszaktevők 2 külön kategória, de mehetsz megkérdezni szakvéleményeket.
2021. febr. 9. 11:55
 16/28 anonim ***** válasza:
96%

és szerinted mindenki uGYANOYLAN? aZÉRT MERT ELOLVASTÁL ÁR SZAKVÉLEMÉNYT, MÉG NEM LESZEL PSZICHOLÓGUS 1,

2 nem feltétlen igaz minden esetre amit írsz.

A nevelőapja a gyereket kapta, a nőt választotta. Simán lehet ezért utálatos vele.

btw az ártatlanság vélelme az első, amíg nem derül ki, a hazugság igaznak kell vélned a kérdést

2021. febr. 9. 11:58
 17/28 anonymousreview60 ***** válasza:
66%

Készíts mobillal vagy más módon hang és videofelvételt! Javaslom, hogy a felvételt indítsd el kora reggel, és menjen anyád hazaérkezéséig! Ne csak egy napot, hanem többet vegyél fel! Ne egymást követő napokat, mer akkor a most rossz passzban voltam lenne a mentség. 3-4 keddet pl. Azt jegyezd fel csak a felvételeknél, hogy mikortájt volt az üvöltözés a felvételkezdethez képest! Aztán ezzel menj oda anyádhoz egyszer, amikor tuti négyszemközt vagytok. Akkor kérd meg őt, hogy addig ne szóljon, amíg az összeset meg nem hallgatta.

Dokumentáld a levesfőzős hazugságot is!

Anyám azt mondta, hogy a - főleg az egyedülállóvá vált - nőknek annyira fontos, hogy önálló phasztulajdonossá váljanak, hogy mindenféle szemétséget képesek elnézni. Sajnos sokszor a vérszerinti gyerek rovására is. :-S

2021. febr. 9. 12:03
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Az eröszakos emberekről felállítható egy minta igen.

Attól hogy nem szereti sajátjaként a gyereket még egy alapvetően nem eröszakos ember nem lesz erőszakos a mostohagyerekkel sem. Aki meg a gyerekkel erőszakos az a nővel is erőszakos lesz.

Ha igaz is lenne a kérdés, nincs sehol erőszak. Egy leesett késre nem ébred fel senki, a levest mindegy kifözte gyerekes aki ezen hisztizik , ,azzal semmi rosszat nem mondott hogy tanuljon jobban, az erőszakos emberek meg nem használják a "mihaszna" szót, ahogy senki sem a köznapi beszédben.

Tehát ez az egész úgy ahogy van gyenge kamu, minden mondatából kiderül.

A cél pedig a magadfajta olvasok valami szrt és felháborodok emberek provokálása, ami sikeres is mint mindig.

2021. febr. 9. 12:05
 19/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mégis miért kamuznék ilyeneket? Van aki szeret áldozat szerepben lenni? Mert nem hiszem hogy ilyen van, de javíts ki ha tévedek. Az hogy a kés fém vagy fa vagy müanyag vagy akár milyen nyelü is volt mindegy, lehet nem attól kelt fel, csak amiatt jött ki, nem tudom. Akik normális választ adtak azoknak nagyon köszönöm, meg fogom próbálni felvenni ezeket a veszekedéseket, és megmutatni anyunak.
2021. febr. 9. 12:45
 20/28 anonim ***** válasza:
9%

És ez magadtól míért nem jutott eszedbe?

Anyád mit csinál? Szépen megkéri hogy ne legyen "erőszakos" veled, és emiatt mar nem is lesz akkor tényleg qrva erőszakos egy alak lehet😃

2021. febr. 9. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!