Titekt ez apaként nem zavarna?
Figyelt kérdés
A lányom meg a feleségem főztek a fiam nem is tudom mit csinált, engem pedig megkértek hogy teregessek ki. Találtam egy fekete tangát, megkérdeztem a feleségem hogy új mert még nem láttam, erre a lányom közölte hogy azért nem láttam mert az övé. Basszus 16 éves, minek hord ilyet? Tudtommal nincs pasija, de most aggódni kezdtem. 42F2021. febr. 7. 16:12
1/26 anonim válasza:
Mi köze a pasinak a lányod tangájához? 🤷♂️ Ha kényelmes neki, akkor miért ne?
2/26 anonim válasza:
Jézus Krisztus 😂🤦🏼♀️
Tangát nem csak akkor lehet hordani ha pasija van valakinek,én is szoktam és szingli vagyok.Amúgy meg nem mindegy mit hord?
3/26 anonim válasza:
Hogy-hogy minek hord ilyet? Nyilván ez tetszik neki. Attól még nem biztos, hogy nemi életet él, de légy erős, annak is el fog jönni az ideje. Lassan felnőtt már.
4/26 anonim válasza:
Egyébként meg nyugodtan lehetne is pasija 16 évesen, sőt akár szexuális élete is 🤷♂️
5/26 anonim válasza:
1. Ha tangát hord, abból nem következik, hogy van párkapcsolata. Szerintem a középiskolás korú lányok nagy része csak azt hord.
2. Ha lenne párkapcsolata 16 évesen, azzal se lenne bajom.
47F vagyok, nekem is van egy lányom, igaz, sokkal kisebb.
6/26 anonim válasza:
Jajj ez olyan aranyos és vicces egyszerre😂😂😂 kepzeld el mi nők nem csak azért élünk hogy minden rólatok szóljon. 🤣 nem azért hordunk tangát hogy nektek tetszen😂 amúgy a lányod 16 éves, ha lesz is valakije nem valószínű hogy elfogja mondani főleg ha csak “kiprobálja” a dolgokat.
7/26 anonim válasza:
Nekem is volt tangám már 15 évesen, pedig szerintem a környéken nem volt nálam szűziesebb lány. (Későn érő típus vagyok.)
8/26 anonim válasza:
Hát, ha te 42 éves apa vagy, akkor én meg a Balaton személyesen.
9/26 anonim válasza:
Nem értem miért baj, hogy egy kamasz lány tangát hord 😅
10/26 anonim válasza:
Mert lehet neki ez kényelmes. Az egyik lány ismerősöm alsógatyát hord és szerintem azzal sincs semmi baj mert mindenki azt, hord ami kényelmes neki. Illetve a tanga egyes ruhadarabokon nem üt áz mint pl egy rendes bugyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!