Anyával ma összevesztem, mert hugomat kértem meg, hogy csináljon meg helyettem egy kisebb feladatot. Aztán lehordott mindennek, közölte, hogy nem hajlandó velem ebédelni. Aztán amikor elmend mondta, hogy már nem lehet enni. 1x van 1 nap ebéd.
Már majdnem szédülök, de nem merek ki menni a konyhába.
Szeretnéd, hogy vigyünk az ablakod alá egy Big Mac-et vagy mi?
Kimégy a konyhába, kensz egy vajas kenyeret, ha anyád elkezd pattogni, figyelmenkívül hagyod.
2021. febr. 7. 16:55
13/20 anonim válasza:
Amíg ezt a kérdést kiírtad, már rég kimehettél volna a konyhába enni. Azt írod, anyukád elment, nincs otthon tehát simán kajálhatsz. Ne legyél már ennyire életképtelen, 16 éves vagy, könyörgöm.
2021. febr. 7. 18:02
14/20 anonim válasza:
"...már nem lehet enni. 1x van 1 nap ebéd."
Mondd azt, hogy uzsonnázol.
2021. febr. 7. 18:16
15/20 anonim válasza:
Vagy könyörgöm menj el egy boltba és vegyél magadnak valami kaját. Kiflit és felvágottat pl. Ez már vicc kategória komolyan mondom.
2021. febr. 7. 18:24
16/20 anonim válasza:
Anyád őrzi a konyhát, vagy mi, ezt nem értem.
2021. febr. 7. 18:35
17/20 anonim válasza:
Menj és egyél! Milyen anya az ilyen, aki megtiltja hogy egyen a gyereke?! Ez nem anya, a szíve helyén meg kő van. Enned kell és kész.
2021. febr. 7. 19:42
18/20 anonim válasza:
Menj el az iskolapszichológushoz, mert valami gond van nálad, ha inkább éhen dögleszted magad, mint hogy egyél egy szelet kenyeret. Mondd el, hogy megfélemlítésben tart otthon anyád, nem ad enni büntetésből, és kéred, hogy emeljenek ki a családodból valahová, ahol kapsz enni.
2021. febr. 7. 21:53
19/20 anonim válasza:
Hat mondjuk ha teged kert meg, te meg kibujtal a feladat alol, akkor ebben anyadnak van igaza, hogy lebhaszott.
A kaja kerdes nem tiszta, mert ennyibol nem lehet tudni, hogy most ugy ertette, hogy elfogyott az ebed, vagy tenyleg megtiltotta, hogy egyel. Igazabol gondolom azert valami csak van otthon, szoval innentol kezdve az mar a te bajod, ha nem eszel, gondolom nem lakat alatt tartja a hutot.
2021. febr. 7. 22:00
20/20 anonim válasza:
Ezt hányszor írod még ki? Ezek alapján már rég éhen kellett volna halnod😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!