Anyukám tegnap agyhiányosnak nevezett..el tudnátok mondani, ezt mire érthette? Hogyan értessem meg vele hogy mindenkinek van agya?
Az indokot/körülményeket nem az első oldalon kellett volna leírni, hanem a kérdés alatti rublikában -_-
Asszem örökölted anyád "képességeit'
"4 öngyi kísérlet"
Édes ,ha öngyilkos akartál lenni 4x, akkor már megfordultál párszol orvos keze alatt, tehát diagnosztizálva lennél valami agy vagy lelki bajjal.
Vagy ez is csak yan tessék-lássék kísérlet volt, aminek semmi eredménye nem lett, még a közérzeteden se vette észre senki, hogy túl kevés Xanaxot vettél be???
Napi tini rinya....
Nem vagytok semmik hozzászólók! Feltesz egy értelmes kérdést a hozzászóló, ti meg egyből neki estek! Nem hinném, hogy a kérdező az agyhiányos... Hs értitek...
Aki ennyire ősember szintjén van, az minek szól hozzá...? Egy tininek nincs lelke vagy mi?
Én is hosszú évek óta depressziós vagyok öngyilkos gondolatokkal, pont az ilyen abtusz szökevények miatt, mint egyes hozzászólók... Nincs nektek lelketek... Csak üres porhüvelyek vagytok...
Kérdező! Ne foglalkozz anyukáddal! Dühében az ember gyakran előbb beszél, mint gondolkodik! Ha nem is mondja, de biztos megbánta! 🙂
#27-es: Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esett amit írtál❤️
Igen, csak egy normális kérdés volt, mégis elhordanak mindennek..nem értek pár hozzászólót..amikor az ember teljesen maga alatt van, valahogy még jobban próbálnak belérúgni, még véletlenül se segítenének..
Nagyon sajnálom hogy te is öngyilkos gondolatokkal küzdesz, nagyon remélem jobban leszel majd, megérdemled a boldogságot, nagyon kedves vagy❤️
"27, ha szerinted ez értelmes kérdés, akkor ott is van baj."
Ez a válasz elolvasása után nekem is ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!