Anyukám tegnap agyhiányosnak nevezett..el tudnátok
mondani, ezt mire érthette? Hogyan értessem meg vele hogy
mindenkinek van agya?
Na látod, ha ezeket a kérdésben már leírtad volna egész más válaszokat kaptál volna.
2021. febr. 7. 09:40
12/32 A kérdező kommentje:
#9-es: életem történetét ne írjam le esetleg egyetlen kérdés miatt?
Csupán azért írtam most le ezeket, mert mindenki elhord itt mindennek a kommentekbe, közbe meg az se tudják mik állnak a háttérben..
#12 de ha nem is mondasz semmit a háttérről, akkor persze, hogy az alapján az X mondat alapján fogunk ítélkezni, amit leirtal okoska
2021. febr. 7. 09:42
4-5# Nem mindenkinek veszi ám be a gyomra a szarkazmust!
Nem tudom, ez érthető eddig?
Ugyanis bármennyire vicces ez a "szarkazmust" adónak, attól még rohadtul nem mindegy, hogy azt mondod valakinek hogy kisfiam hülyeséget csináltál, vagy azt hogy agyhiányos vagy fiam.
Ha annyira osszátok a szarkazmust, akkor érzitek a különbséget a két közlésforma között?
Ha nem, akkor eléggé érzéketlenek vagytok. Erre ne legyetek büszkék mert ez inkább ciki. Nem a szarkazmussal van bajom, hanem azzal, hogy fel kéne fognotok, hogy nem mindenki vevő erre. És a maga viszonylatában ehhez joga van, hogy ne azt érezze amit mások. Nem vagyunk egyformák!
2021. febr. 7. 09:43
Mondjuk a kérdés alapján igaza lehet.
2021. febr. 7. 09:44
16/32 A kérdező kommentje:
Nem diagnosztizáltak, de az vagyok, vagyis szerintem..3 éve kezdődött, családi dolgok miatt..folytonos sírás, több napig csak a szobában senkihez nem szólva..napi 3x-i vagdosasok, 4 öngyilkos kísérlet..stb..de erről nem szeretnék többet írni. Nyugodtan írjátok hogy nem vagyok depressziós, de akkor mik ezek, ha nem depresszió?
17/32 A kérdező kommentje:
#14-es: végre egy kedves hozzászóló!😔 Köszönöm szépen!❤️
16 év alatt nem lehetsz itt. Felette meg azért nagyon ciki, hogy nem tudsz venni magadnak egy csokit, anyukának kell érte könyörögni
2021. febr. 7. 09:45
19/32 A kérdező kommentje:
#18-as: 17 éves vagyok, együtt szoktunk menni anyukámmal vásárolni. Meg tudom venni magamnak, szoktam magamnak, és a családnak is vásárolni a saját pénzemből. Nem könyörögtem érte, csupán annyit mondtam hogy ezt megkaphatom légyszi? Szokta mindig mondani hogy szóljak a boltba hogy mit szeretnék, és azt általában meg szoktam kapni (ha drága amit szeretnék akkor azt saját pénzből szoktam megvenni), tegnap nem tudom miért így kezelte le a helyzetet, hogy ezért agyhiányosnak hívott a boltból hazafele.
Nem rosszindulatból: de kérj orvosi segítséget. Én diagnosztizált depressziós vagyok, nagyon sokat tud segíteni már egy pszichiáter is! Írom úgy hogy konkrétan öngyilkossági kísérlet után kerültem kezelés alá. És ne félj hogy elítél vagy ilyesmi.
2021. febr. 7. 09:53
Kapcsolódó kérdések: