Van olyan akinek a férjének már van gyereke az előző kapcsolatából és a közös gyerek nehezen akar összejönni?
Figyelt kérdés
Hogy tudjátok ezt elviselni? Mármint hogy nézegetned kell a másik nő gyerekét miközben neked nem jön össze?2021. febr. 5. 10:50
11/26 anonim válasza:
Mert a szeretetből mindenki nyer! Főleg a kisgyerek, aki kvázi áldozat, de mégis tőle várja mindenki a legnagyobb megértést és elfogadást.
Az utálkozás a kisgyereknek sem jó, meg a kérdezőnek sem, mert úgy látszik belerokkan...
A közöny sem jó, ott is próblema lehet.
12/26 anonim válasza:
És a farka nézegetését hogyan tudod elviselni, amivel csinálta a gyereket? 🤔
13/26 anonim válasza:
12 neked sem ártana egy bár nem csak nezegetni
14/26 anonim válasza:
Én azért nem lennék biztos benne, hogy nem köttette el magát... Esetleg csomót kötött rá, mikor a gondolataidról értesült.
15/26 anonim válasza:
Öhm, pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy egy gyerekes férfival kezdj??? Szerintem nem.
Ha nem vagy képes felnőttként kezelni a dolgot, szakíts, és keress gyermektelen pasast, de ne utáld a gyereket azért, mert neked nem lehet.
17/26 anonim válasza:
Utálattal nézel egy ártatlan kisgyerekre, merő irigységből és féltékenységből? Normális vagy? Mi lenne ha nem ilyen negatív és gonosz gondolatokkal lennél tele, hanem szeretettel és odaadással fordulnál ahhoz a gyerekhez, aki a szerelmednek a gyermeke? Tudod szokták mondani, hogy amit vetsz, azt aratsz. Ne is csodálkozz.
18/26 A kérdező kommentje:
Elég nehéz úgy hogy a kedves anyjától rendszeresen megkapom, hogy akármit csinálok,hiába vagyok a felesége, akkor is ő az egyetlen gyermekének az anyja. Sőt a kislány is utálatoskodik
2021. febr. 6. 09:57
19/26 anonim válasza:
Mit vársz a kislánytól kérdező? Te, aki ELVILEG felnőtt vagy is utálatosan kezeled, ő mit szeressen benned?
20/26 A kérdező kommentje:
Nem kezeltem utálatosan sose, de mikor a 6 éves olyanokat mond hogy ő azt nem tudná elviselni ha nekünk babánk lenne akkor azért elszakad a cérna. Tudom, hogy nem szándékosan csinálja, de sokszor nagyon bántó és durva tud lenni, ezt látja az anyjától
2021. febr. 6. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!