Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tűrnétek felnőttként, ha...

Tűrnétek felnőttként, ha terrorizál az öcséd és a szüleid?

Figyelt kérdés
Pluszban kutatnak, áskákóldnak, nyomoznak utánad, ordibálnak veled, megaláznak. Egyébként nagyon durva dolgokra is képesek, illetve rengeteg aljas hazugságra, nekik az sem szent, ha tönkreteszik az életed. Például felfogadtak valakit, aki 2 hétig jelentett rólam nekik stb.
2021. febr. 3. 09:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mert nem csak én használom a gépet... Nekem nincs sajátom, csak anyámnak.
2021. febr. 3. 13:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Screenshotokat tudtak csinálni, meg kinyontattak mindent, amit a gépen csináltam. Elmebetegek... De évek óta ez megy....
2021. febr. 3. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:

kamu-kamu-kamu!

Ha egy gépet használtok, akkor is lehet több felhasználó - ezáltal a saját felhasználóddal történő belépést a többi felhasználó nem látja!

2021. febr. 3. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, te gondnokság alatt állsz????
2021. febr. 3. 13:19
 15/15 A kérdező kommentje:

De a kémprogram igen. Ilyen szülő felügyelet volt rajta, screenshototokat tudtak csinálni, listázta az oldalakat... Nekik volt sajátjuk...

Dehogy állok gondnokság alatt, csak anyámék tesznek úgy...

2021. febr. 3. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!