Fogadnál örökbe roma kisbabát?
Figyelt kérdés
Nos, a legtöbb gyerek akit örökbe lehet fogadni roma.
Nekem ezzel nincs bajom mert hiszem, hogy megfelelő neveléssel többet is ki lehet hozni belőle.
Vannak aggályaim is mert a bankban ahol dolgozom, egy roma férfit a bőrszíne miatt csak back office pozícióba vették fel, mivel a főnök szerint az ügyfelek nem tekintenének rá bizalommal. Pedig ugyanúgy megvan az egyetemi végzettsége.
Tehát félek, hogy ebből hátránya lenne és mi is meg lennénk bélyegezve.
2021. febr. 2. 16:27
1/43 anonim válasza:
Abbol nagyobb hatranya lesz, ha intezetben no fel, nem lesz a tarsadalom integrált tagja, nem lesz megfelelo csaladkepe, stbstb. Persze ha a sajat megbelyegzesedtol felsz, akkor lehet, hogy tenyleg nem neked kell magadhoz venni.
2/43 anonim válasza:
az integrálást valahol el kellene kezdeni. pl.itt
3/43 anonim válasza:
Nem a vér nem válik vízzel. Ismeretségi körömben megbánták mikor nagyobb lett.
4/43 anonim válasza:
Én sem, a vár nem válik vízzé. Én is ismerek egy olyan házaspárt, aki egy roma babát fogadott örökbe. Tizenévesen elkezdett lopni, hazudni a kislány. Ellopta és zaciba adta az anyja ékszereit, ment pasizni, drogozni. Pedig pedagógus anya és mérnök apa nevelte, mindketten intelligens emberek.
6/43 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretem a romákat, kiskoromban mindig megvertek és elvették a biciklimet, labdámat, stb.
7/43 anonim válasza:
4es én ismerek ilyet magyarban is. Amelyik jó módba született mégis pont ugyanezt csinálta amit leírtál
8/43 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani nem minden roma egyforma. Ismerek olyan roma férfit akit nevelőszülők neveltek fel és egyetemet végzett rendes ember lett belőle. Nem lehet általánosítani.
9/43 anonim válasza:
Én fogadnék ha nem lennénk ennyire termékemyek a feleségemmel és nem lehettek volna saját gyerekeink.
10/43 anonim válasza:
7-es te 1-ilyet ismersz de más ezret. Otthon melegéből lehet szépeket írogatni,ki lehet próbálni 22,40 kor indul a vonat Szerencsről-Miskolc viszonylatba ki lehet próbálni Taktaszada,Taktaharkány,Tiszalúc után kezdődnek az izgalmak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!