Alkoholista az anyam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egesz csalad tudja, lassan 7 eve, vartam a megoldast, en amit lehetett megprobaltam. De mar belefatadtam, az eletkedvem is elment mindentol. Mit lehetne tenni?2021. febr. 1. 00:54
21/26 anonim válasza:
Whisky. Csak bankot nem rabolok.
De a viccet félre téve senkinek sem tartozom elszámolással. Ez a legjobb ital, és ezt szeretem. Ennyi.
22/26 anonim válasza:
Ja és ami marad azt a munkahelyemre viszem. Másnak nincs kulcsa a szekrényemhez. Rejtettem már üres telekre is, de valami suttyó paraszt ellopta. Valami érettségiző május végén öltönyben láttam hogy figyel. Aztán másnap eltűnt az üveg. Szarja össze magát az ilyen, akár ő volt akár nem.
24/26 anonim válasza:
Meg kell mondjam, hogy fura, hogy nem én írok ekkora fa**ságokat. :D
25/26 anonim válasza:
24 es te is alkoholista vagy?
26/26 anonim válasza:
"Ja és ami marad azt a munkahelyemre viszem. Másnak nincs kulcsa a szekrényemhez. "
Szekrényellenőrzésről hallottál már? Ha valaki egyszer megérzi rajtad, vagy kifigyelnek, akkor eléga gyanúja is!
Kinyittatják veled a szekrényedet a felettesed jelenlétében és volt meló, nincs meló...
Ezekben az örömteli időkben amik mostanában vannak, kész főnyeremény meló nélkül maradni mi?
Gondold át, ha beviszed a mellóhelyedre legközelebb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!