Vagy elkezd lázadni és a szülők tudta nélkül kezd el szexelni, vagy egy agymosott anyámasszony katonája lesz, akit egész életében a szülei rángatnak dróton.
2021. jan. 31. 17:57
22/30 anonim válasza:
Ez mit jelent, 14 évesen nem engednek szexelni vagy 18 évesen? Amúgy sem tiltani kell, hanem felvilágosítani a biztonságos szexről. Ha tiltják, akkor megoldja a tiltás ellenére, vagy ahogy többen írták, kiéli magát később.
2021. jan. 31. 18:16
23/30 anonim válasza:
Beszárad és leesik a nemi szerve.
2021. jan. 31. 20:02
24/30 anonim válasza:
Mindenki volt tini. Nem tiltották, de nem is világosítottak fel pedig én örültem volna neki. Egyszerűen csak totális tabu volt az egész. Mivel a barátaim világosítottak fel elkövettem egy-két butaságot, szerencsére nem volt következménye.
Szerintem a félénk gyerekekben azt a hatást fogja elérni amit 17-es mondott. Felnőtt korában még gátlásosabb lesz, egy természetes dologra úgy fog nézni mintha szégyelnivaló lenne.
Vannak gyerekek akikről lperegne, egyszerűen csak titokban csinálná, hazudozna, még többet titkolózna.
Szóval van egy kor ami után semmiképpen sem tartom egészségesnek a szextől való tiltást.
2021. jan. 31. 20:16
25/30 anonim válasza:
Nem volt kifejezett tiltás, de maga a szex téma tabu volt a családban. Sosem beszéltek róla, így nyilván felvilágosítást sem kaptunk. Még szerencse, hogy biológia órára jártunk. Szerencsére nem csináltunk semmi hülyeséget, és igazából nem is kezdtük túl korán, nővérem 20, én 21, húgom 17 éves volt. Az a legérdekesebb, hogy úgy tűnik, a kapcsolataink tartósak, mivel mindhárman azokhoz a srácokhoz mentünk feleségül, akikkel az első szexuális együttlétünk is volt. 10+ éves házasságokról van szó, a srácoknak volt előttünk kapcsolata.
2021. jan. 31. 22:28
26/30 anonim válasza:
Mi történt velem? Titokban összejártam másokkal (volt, hogy egyszerre 4 pasi is volt a listán). Tudom, ribi vagyok. Lépj túl rajta.
2021. febr. 1. 06:44
27/30 anonim válasza:
A tiltás gátlásosságot okoz és hazugságra nevel.
2021. febr. 1. 07:00
28/30 anonim válasza:
Mi lenne? Szexel titokban, védekezés nélkül, aztán titkolja hetekig, hogy terhes, végül megszüli a gyereket egy árokparton és hagyja meghalni.
Elvégre szexelni joga van mindenkinek, fő az élvezet!
Ha tiltják, csak irigyek, csináld anál(sic!) jobban!
2021. febr. 1. 09:45
29/30 anonim válasza:
1: nem is az abortuszt a megoldás. Mindenki szüljön tízen évesen ha már annyi esze volt hogy felcsináltatta magát, és nem a szexet kell megvonni akkor.
2021. febr. 11. 18:29
30/30 anonim válasza:
nalam pont az ellenkezojet ertek el. 15 sem voltam amikor elveszitettem a szuzessegemet es attol kezdve amig ferjhez nem mentem bizony eleg sok partnerem volt rovid es egyejszakas kalandokat is beleertve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!