Miért nem tartanak szépnek a szüleim? Több lent
Igazából egész életemben azt hallgattam a szüleimtől, hogy milyen ronda vagyok és az xy milyen szép, gyönyörű alakja meg arca van stb..oké, bevallom régen nem voltam egy szépség, viszont ahogy kezdek felnőni, szerintem szebb lettem. A családomban egyedül a nagymamám mondja mindig, hogy szép vagyok, és ez ilyenkor nagyon jól esik nekem. Viszont a szüleimtől és a bátyámtól mindig megkapom, hogy csúnya vagyok, anyukám mindig mondja, hogy kár hogy apámra ütöttem. Igazából ezzel önmagában nem is lenne olyan fhu de nagy probléma, (legalábbis én már hozzá szoktam😅) viszont amikor másokhoz hasonlítanak, azzal ki tudnak kergetni a világból..és általában vagy modellekhez, vagy pedig tv-ben szereplő amerikai lányokhoz hasonlítanak, de az újabb szokásuk, hogy bátyám barátnőjéhez hasonlítanak, ami iszonyat rosszul esik..tipikus hosszú szőke hajú, kék szemű, sportos lány (persze azért smink is van ám rajta bőven) és mindig azt hallgatom, amikor itt van nálunk, hogy milyen gyönyörű meg hogy biztosan büszkék rá a szülei, meg mindig is egy szőke hajú, kék szemű lányt szerettek volna. Nekem meg soha életemben nem mondtak egy dicsérő szót sem, nem mondanám magamnak rondának, inkább átlagosnak, enyhén sminkelem is magam, mert a szüleim miatt iszonyat nagy önbizalomhiányom van sajnos. Alakra nem vagyok a legszebb, mert ilyen géneket örököltem, hogy rettentő vékony vagyok
Szerintetek mit csinálhatnék, hogy a szüleim lássák bennem a szépet? Néha úgy érzem, hogy szégyelnek😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!