Keves az onbizalmam, pedig az emberek szepnek tartanak. Mit csinaljak?
13,5 eves lany vagyok, 163 cm 47 kg (kevesnek tunik de pont jo)
Az emberek szepnek tartanak, tetszek fiuknak is (bar jelenleg egyet sem tudok konkretan) , megneznek az utcan, sot itz GYK-n is tettem fel kepet es azt mondtak nagyon szep vagyok, es egy ideig meg is dobta az onbizalmam, de most ujra romokban hever. Egyszeruen nem tudom elhitetni magammal, hogy jol nezek ki, gatlasos vagyok es allandoan azon jar az eszem, ki mit gondol rolam. Hihetetlen nagy megfelelesi kenyszer van bennem az uj baratnoim miatt, akikkel mar nem nagyon vagyok, mert csak tonkreteszem magam, mert nem vagyok olyan tokeletes, mint ok. Regen nem volt baj az onbizalmammal, de uj suliba kerultem, es itt ment tonkre, pedig mar jopar baratom is lehetett volna (persze nem akarok meg)
Ha tenylegesen szep vagyok a visszajelzesek alapjan, akkor mit tegyek, hogy ezt el is higgyem, es tartos es eros onbizalmam legyen?
#1 koszi a valaszt, minden nap ezt probalom, de nem megy :/
#2 erdekes stilusban irtal de ertem amit mondani akarsz, koszi :D
Mosz van egy regi uj legjobb baratnom, na vele onmagam vagyok, nem vagyok feszult, rengeteget nevetunk, ennyivel javulz a helyzet egy ido ota. Viszont szeretnek olyan lenni akinke ugy megfog a kisugarzasa, de ahhoz meg onbizalom is kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!