Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem jó semmi az anyámnak?

Miért nem jó semmi az anyámnak?

Figyelt kérdés
Egyfolytában kiabál rám, hogy sosem jövök segíteni, mindig bent ülök a szobámban. Én félóránként kimegyek a konyhába, megkérdezni, hogy nem kell e segíteni valamit, de nem, nem kell. Erre visszamegyek a szobába, esetleg elpakolászok néhány holmit, ami az útban van, leülök és csinalom tovább amit eddig. Tuti hogy este cirkusz lesz, mert nem segítek egész nap. Én ezt nem értem. Tényleg ennyire haszontalan lennék?
2021. jan. 26. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Anyád egy mártir tipus. Ugy tudod befogni a száját, ha komplett munkát vállalsz át, amit elejétől -végéig te csinálsz meg egyedül. Pl. a te feladatod, hogy mindennap kiporszivozod a lakást és leviszed a szemetet.Vagy te csinálod a vacsorát és utána rendbeteszed a konyhát. A lényeg, hogy soha ne a besegitést, hanem a koplett munkafolyamatot válaszd.
2021. jan. 26. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Aki segíteni akar, az nem kérdezget, hanem csinál valamit. Ennyire egyszerű.
2021. jan. 26. 11:02
 3/9 anonim válasza:
73%

2-es

Szóból ért az ember.

Ha azt mondja az anyja,hogy igen abban meg ebben segítse vagy csinálja meg akkor segít.

Ha nem akkor még abban a tudatban hagyja, hogy az anyja egyedül akarja megoldani? Na akkor most ki a hibás?🤔🤔

2021. jan. 26. 11:04
 4/9 A kérdező kommentje:
3-ás egyetértek. Ha viszont olyat csinálok meg, amit nem kért, akkor kiabál rám,hogy minek csináltam meg, ez nem segítség, hanem fölöslegesen dolgoztam
2021. jan. 26. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
2, ez nem igaz. Kimegyek, elmosogatok anélkül, hogy előtte körbekérdezgetnék mindenkit, mit csináljak. Nem vagyok vak, látom az edényeket. Látom a koszos ruhát, látom a lejárt mosógépet, a megszáradt ruhát, stb.
2021. jan. 26. 11:10
 6/9 anonim válasza:
65%
Hát én meg azt gondolom az anyja akkor ne panaszkodjon ha azt mondja nem kell segítség.
2021. jan. 26. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Anyum, is ilyen mikor hozzá fogok mosogatni egyből nem jól csinálod összetöröd az még nagyanyád étkészlet-e,ne most porszívóz szét megy a fejem ?

Este meg leordítja a fejem hogy nem csinálok semmit, ez van majd jobb lesz .

2021. jan. 26. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Mert nő , és dilis. Az ilyenek a párjukba is belekötnek mindig mindenért. Majd csodálkoznak , hogy a fickó lelép mellőlük.
2021. jan. 26. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert kattant... nem tudsz vele mit kezdeni. Majd elköltözöl és nyugtod lesz. Ő meg kiabálhat a tükörképének meg az árnyékának. Egyébként ne aggódj, az ilyenek szoktak állandóan cirkuszolni a baromságaik miatt a boltokban... Vannak akiket már minden pénztáros/alkalmazott ismer. :D
2021. jan. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!