Mit tegyek, hogy a szüleim ne utáljanak?
Hány éves vagy? Fiú v. lány?
Ez sokban függ attól mit tehetsz meg egyedül.
Én sajnállak, átérzem amit átélsz.
Az öngyilkosság nem megoldás, én is voltam így anno gyerekként. Egy pszichiáter, nem pszichológus sokat segítene neked.
16/L
El se merném mondani nekik, hogy pszichológusra lenne szükségem, mert szerintük ez csak lustaságra utal.
Szia!
Ugyan nálam nem ilyen durva a helyzet, de én is voltam pszichológusnál önbántással, szorongással, mert szociális téren elég rosszul álltam még tavaly.
Nekem is nagyon sokszor jutott eszembe az öngyilkosság (naponta, és ez még néha most is visszatérő vendég...), nem segít, hidd el. Bele se gondolnál, mennyi embernek számítasz, akik támaszkodnak rád.
Az öngyilkosság egyfajta önzőség, mert ugyan te már "nem szenvedsz", viszont sok embernek adod át a fájdalmad. Ne tedd.
A psziháter sokat segítene, ha nincs rá mód, akkor esetleg iskolapszichológus, "kezdésnek" az is megteszi.
Ha unatkozol, rosszul érzed magad lelkileg, nyugodtan keress meg, szívesen meghallgatlak és beszélgethetünk, ha az segít.
16F
A szüleid kivannak merülve, kivannak fordulva magukból, rajtad adják le az idegüket.
Én a helyedben nagyon megharagudnék napokig nem szólnák hozzájuk lehet akkor észre vennék
"Fiú v. lány?
Ez sokban függ attól mit tehetsz meg egyedül."
Aztán mer?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!