Utalnak nekem pénzt külföldről és a bankártya számomat kérték. Arra tudnak utalni vagy miert? (Még nem adtam meg semmi adatot hogy utaljanak)
Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 01:26
1/3 anonim válasza:
Az OTP Banknak van kártyák közötti azonnali utalás szolgáltatása, de ez csak OTPs kártyák között működik... Külföldön sokszor a bankkártyára van nyomtatva az IBAN, nincs külön kártya szám, pontosabban csak egy 4 jegyű szám, egy PIN kód -szerű adat van kartyaszamkent feltuntetve
2/3 anonim válasza:
Tömören összefoglalva: a bankszámla számodra tudnak utalni, a bankkártya számodra nem.
Továbbá ha a bankkártya szám mellé esetleg kérik a bankkártya lejárati dátumát és a hátulján lévő 3 jegyű kódot, akkor biztos lehetsz benne, hogy át akarnak vágni. Ezzel a három adattal ugyanis az összes pénzt el tudják tüntetni a számládról.
Míg a bankszámla számod nem jó semmi másra, mint hogy utaljanak rá.
3/3 anonim válasza:
Biztos, hogy csalok, bankkartyara nem tudnak utalni kulfoldrol.
Szerintem egy ilyen, vagy hasonlo trukkbe futottal bele:
NE add meg a bankkartya szamodat soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!