Miért nem engedik meg, hogy megvegyem magamnak?
Már legalább 3 éve szeretnék venni magamnak egy szintetizátort, össze is gyüjtöttem rá a pénzt, de a szüleim nem engedik, hogy megvegyem, mert állítólag az csak az öregeknek való, vagy a hívőknek(egyébként azt se fogadják el, hogy keresztény vagyok). Pedig én nekem ez volt az álmom, hogy megvehessem magamnak, de nem engedik. Már mindent próbáltam. Semmi. Most tényleg fogadjam ezt el? Gondolhatjátok, telefonon mennyire rossz pötyörészni, és annak semmi köze a szintetizátorhoz. Tudtok valami jó ötletet, hogyan vegyem rá őket?
17/f
13: összetörték..??
Ketyósak anyádék, vagymivaaaan...???
Jo dolog pedig..
Nalam forditva volt, engem ovodas koromban beirattak magantanarhoz szintizni, mert hogy hatha viccbol megprobaljuk mit tud a gyerek, de gyerekkent nem igazan szerettem.Volt egy ket zenesz a csaladban regebben, aztan gondoltak hatha van egy kis ver bennem.
Azota eltelt par ev, es jazz zongorista lettem. Nemsokara diplomazok.
Sosem keso elkezdeni, akar csak hobbi szinten. Beszelj veluk es probald meg oket ravenni..
Le lehet pontozni, én se engedném. Semmilyen hangszert, amin nem tud normálisan játszani a gyerek. A boci boci tarka klimpírozása nem tartozik ide. Először iratkozzon be zeneiskolába, vagy magántanárhoz, aztán ha szereti, van érzéke hozzá, nem un rá egy hónap után, akkor esetleg el lehet kezdeni gondolkodni egy sajáton.
Másrészt egy hangszer nem egy könyv mondjuk, hogy a tulajjal egy háztartásban élőknek "semmi köze hozzá".
Rendeld meg és kész.
Megkerested rá a pénzt, akkor mit izélnek?
De lehet inkább gyűjtögess, hogy amint tehesd, elköltözhess. Ilyen maradi emberektől menekülni kell :(
Le lehet pontozni, zajforrást egyszerűen én sem engednék a lakásba. Szülői házban apám zongorázott időnként (volt egy hangversenyzongoránk), tudott játszani, és őt nyilván szórakoztatta, engem k...vára idegesített.
Mikor férjhez mentem, férjem lánya is zongorázott, bevallom, zavart, de nyilván nem szóltam, én jöttem ide végülis.
Saját lányomnak apám akart venni egy kisebb szintit gyerekkorban, mondtam, hogy csak a testemen keresztül kerül ide zajforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!