Szerintetek mi kell ahhoz hogy a szülő képes megölni a saját gyerekét?
A híradóban van ilyen sajnos meg bulvár hírekben olvastam.
Egyszer csak bekattan és onnantól már megőrül vagy mindig is őrült volt csak eddig nem tűnt fel senkinek ?
És fordítva? Egyik sem normális.
Ahogy az sem, ha a szomszédot öli meg valaki.
Újszülött eseten ez "siman" azért esik meg, mert valami miatt nem volt lehetősége abortuszra.
Csecsemő eseten lehet akar extrém szülés utáni depresszió is.
Kisgyerekéknél ugye ott a bántalmazó szülő, aki vagy örömét leli a bántalmazásban, vagy ő maga is így nőtt fel és végül elveszti a kontrollt.
Létezi, a Munchausen szindróma, amikor a szülő a saját gyereket betegíti meg, mert vagy élvezi az őt körülvevő figyelmet és sajnálatot -Gipsy Rose esete pl, mondjuk ott a lány ölte meg az anyjat- vagy betegesen fel attól, hiigy a gyereke beteg és mivel az orvosok semmit nem találnak, egyre komolyabb károkat okoz.
Felnőtt gyéreknél nagyon nem tudok okot elképzelni....
Aki ezt látja "megoldásnak" pl. újszülött, csecsemőgyilkosságnál, annál tuti valami nincs rendben a fejében.
Aki ilyen szörnyűségre képes, az bármire képes. Soha többé nem szabadna az ilyeneket emberek közé engedni.
5: De a szülés utáni depresszió nem azonnal alakul ki. A legtöbben meg szülés után azonnal ölik meg a babát.
Na, meg ha nem akarta, ez akkor sem normális.
4!
A csecsemő gyilkosságok, plane az újszülött gyilkosságok szinte mindig eltitkolt terhesség után törtennek.
Jopár éve volt már, hogy hallottam annoe gy radioriportot. A tizenéves kislány megfojtotta az újszülöttjét. Az ügyvédje beszélt és a nő elsírta magát. Ugyanis a kislány a nagyszüleivel-vagy csak a nagyanyjával? nagyon rég volt mar, nem emlékszem pontosan- élt. Sem a nagyszülő, se a tanárok, se a barátok nem vették eszre, hogy terhes. Kapaszkodj: a naygszulo kihívta az orvost, mert a lánynak erős görcsei voltak. Az ORVOS!!!! vesegorcsnek diagnosztizálta a megindult szülést.... Baxus, egy orvos nem vette eszre, hogy terhes. A SZÜLÉS NAPJÁN. Itt sírta el magát ah ügyvéd és azt mondta, egyértelmű, hogy a lány az, aki végül megölte a babát de ott voltak körülötte, akik segíthettek volna, akik eszre vehettek volna időben de senki nem vett eszre semmit, senki nem segített....
7: Akiket én láttam mostanában hírekben, nem tizenéves kislányok volta. Többnek nem is az első gyereke volt. Tudták volna, hogy honnan kérjenek segítséget. Főleg, hogy a környezetük is azt mondta, hogy bárcsak tudták volna, segítettek volna, vagy felnevelték volna ők.
De ha nincs is senkije, aki segít, ez akkor sem menti fel az alól, amit tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!