Anyukák, ti elmondanátok a kamaszlányotoknak hogy este láttátok a ház előtt csókolózni, vagy megvárnátok hogy meséljen?
Én nem hoznám szóba.
Szerintem ez teljesen rá tartozik, nem hiszem, hogy beszélni akarna róla. Én se meséltem soha a kalandjaimról anyámnak.
Ha szóbahozod és ciki a téma akkor csak annyit érsz el, hogy legközelebb ügyelni fog rá, hogy semmiképp ne tudd meg.
Ne hozd szóba, majd elmondja, ha komolyodik a dolog.
Én 16-17 évesen kicsit kínosan éreztem volna magam, ha apa ezt így megemlíti (nem voltak tabutémáink sosem, meg a védekezésről is beszéltünk, adott óvszert is, de nah).
Biztosan elmondja, ha úgy érzi, eljött az ideje. :)
Nekem nagyon sokára tartott kinyögni ilyen dolgokat. Az első sráccal nem is ment jól a dolog, állandóan hívogatott telefonon, anya meg éjfélkor elküldte a fenébe a gyereket, megmondta neki, hogy éjjel van, mások aludnának és engem sem tarthat ébren. XD
1 hét után szakítottunk, mert beláttam, hogy olyan, mint egy bolha, kb. Állandóan a telefonon csüngött volna és azért más dolgom is volt a nyáron.
A második sráccal már komolyabb volt a dolog, de egyáltalán meg sem említettem, mert a helyzet eléggé necces volt, távkapcsolat, már egyetemista voltam és így elég jól el lehetett titkolni. 2 éve voltunk együtt amikor szakítottam vele, akkor már el tudtam mondani neki.
Aztán betört a Covid és nem volt más srác akiről mesélni lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!