Anyám nem normális! Hogyan magyarázzam el,hogy nincs erre szükség?
Biszex vagyok,és megtudták. Van barátnőm is,és volt is.
Anyám miután megtudta,hogy biszex vagyok azonnal kitalálta,hogy mennem kell HIV tesztre. Normális ez?!
17/L
Mi nem használunk semmi segédeszközt.
Azon kívül úgy,mint a heterók.
Amúgy anális közösülésnél tényleg könnyebb átadni a HIV-et. Az mindegy, hogy ezt két férfi vagy egy férfi és egy nő végzi. Szóval téged ez alapján pont kevésbé kéne HIV-szűrésre küldeni :-) De amúgy bajod nem lesz tőle, nyugodtan mondd meg anyukádnak, hogy elmész a kedvéért, de nincs mitől félnie.
Ha hosszú távon is leszbikus kapcsolatban szeretnél maradni, akkor ott nem olyan bonyolult egy gyereket összehozni. Szóval az unokáról se kell lemondani a szüleidnek, még akkor sem, ha sosem lesz férfi párod.
Szerintem ezt nagyon nehéz lehet elfogadni, pluszba jön a mindennapos frusztráció, amit rajtad vezethetnek le. Nem látom át teljesen a helyzetet, de borzasztó gyakori ez az életfelfogás azok alapján amiket elmondtál. Más generáció, a nagyszüleink meg akiktől vették a mintákat mégjobban mások. Sajnálom, de itt csak az idő és a beszélgetések segíthetnek, de egyáltalan nem lesz egyszerű, hogy elfogadjanak. De fontos tudni, hogy nem ők a köcsögök és te sem vagy az. Egyáltalán nem.
Sajnos vagy nem sajnos ha a fiam homoszexuális lenne én sem tudnám egyszerűen elfogadni. Nagyon nehéz lenne, de hiszek abban, hogy mindenki gondolatmenetén lehet változtatni. Sok erőt és kitartást kívánok!
Kedves utolsó!
Miért ne lehetne valaki azért biszex,mert nem férfias?:D
Elég régóta tudom,hogy biszex vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!