Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám alkoholista lenne?...

Anyám alkoholista lenne? Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés

Anyám dohányzik, ami miatt sosem tudtam neki megbocsájtani, ez lehet súlyosan hangzik, de valamiért mindig nagyon zavart.

Mostanában, az utóbbi 2 éveben leginkább elkezdett erőteljesebben alkoholizálni, nagyjából 2-3 pohár bor fixen esténként. Ha szólni merek erőszakosan fellép és azt mondja ne idegesítsem, mert akkor még többet fog inni. Ha javasolok neki valami közös programot vagy valamit nem igazán vevő rá, olyan mintha az otthon a teraszon való dohányzás és borozgatás teljesen kielégítené. Este ha hívjuk, hogy jöjjön be, nézzünk meg egy filmet együtt arra sem igazán hajlandó.

Lehet az is benne van, hogy kicsit túlreagálom a dolgot, de nagyon zavar és nem szeretném ha jobban elfajulna.

Szerintetek, mint objektív kivül állók aggódnom kéne? Érdemes lenne pszichológust felkeresnünk az ügyben?

2021. jan. 11. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem csak így tud kizárni valamit a fejéből és így tud teljesen megnyugodni, a szó itt a teljesen van. Ha kicsit dühöng az pozitív, várd meg hogy ő keressen téged és ne te őt mert az idegesítő! Én is ilyen vagyok, egyedül iszok 99%-ba mert úgy sokkal kellemesebb! Régen én is házibulikba jártam, de az egyedül iszogatás sokkal nyugisabb! Szerintem csak idő kell még megtalálja magát, a testét hisz ő nő! Én úgy találtam meg magam hogy vettem egy hatalmas tükröt amibe láthatom magam és lenyűgözött az a dolog hogy mikor mindig kimegyek pisilni, megláttam magam a tükörben, ill. vettem rengeteg boxer alsót mert azt hiányoltam magamról mikor láttam magam és ez nagyon pozitív emberré tett! Vegyél neki valami ruhát, vagy fagyit mert egy tv-vel ezt nem fogod tudni megoldani! :)
2021. jan. 12. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!