Szerintetek normális anya? 16L
9-es!
Remélem segített, hogy itt a gyk-n mások cseszegetésével vezeted le a feszültséged. :D Mert amúgy a válaszod másra nem jó. :D
Mint azt már írták többen is, a matek nem az a tantárgy amit bemagol az ember, és akkor minden el van intézve.
Tudom, mert amíg sulis voltam, csak azzal volt bajom, szinte egész végig 2-es voltam. Jártam korrepetálásra, gyakoroltam otthon, sőt, olyan matek csoportban is voltam, ahol a "gyengébb" matekosok voltak, akik lassabban haladtak, és többet gyakoroltak. Semmi nem segített. Voltak anyagok amik tök jól mentek, és voltak olyanok amiket ha megfeszültem se értettem meg. Ez van.
Kérdező!
Szerintem is túltolja ezt egy kicsit anyukád.
Ha tényleg te is gyengébb matekos vagy a gyakorlás ellenére, akkor sajnos ezen az nem segít, ha még ő is pattog miatta.
Viszont ha azért nem megy, mert nem foglalkozol vele, akkor érthető, hogy kiakad. Bár ez esetben is kicsit túlzásnak tartom, hogy fenyegetőzik.
Te szegény... hát senki sem érti meg, hogy ha neked fáj a pocid a rakott krumplitól, akkor egyest írsz matekból?
Csúnya anya, csúnya hozzászólók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!