Mit kéne tennem? Eddig teljesen jó volt a kapcsolatom a szüleimmel (többi lent)
Egyszerubb lett volna instara felpakolni nxilvanosan az i tim kepeket,mint ah manapsag divat.
Masnak nem adunk oda mobilt.
Maskor jelszavazd le a mapakat stb. Az alkalmazasokat torold le vagy lepj ki beloluk.
Az en anyam is ugyanilyen elmebeteg kontrollmanias idiota.
Megbékél majd.
Szerintem sem kellett volna intim képeket küldeni, sok éve olvasgatom a hasonló póruljárt történeteket, volt "arra szakosodott" weboldal is, amely direkt a szakítás után bosszúból feltöltött képek megosztására jött létre. Úgy tudom, hogy szerencsére azt az oldalt már megszűntették, de számos ilyen lehet, valamint - sajnos - úgy tűnik: sokan tesznek ilyeneket szakítás után, akik haragszanak.
Ha ő nem is tenne ilyet, telefon kikerül az ellenőrzése alól bármikor-bármi miatt, nem lehet tudni más mit tesz a képekkel, aki hozzáfér.
Sajnos én idősebbek is jártam így mint te és mutogatta miután szezmentunk stb. nem szabad képeket csinálni. Megbízol benne igen de nem tudható ha szétmentek mi lesz. Én se gondoltam volna akkor hogy ezt fogja csinalni.
Anyudat problald megnyugtatni. Te ismered mit szeretne hallani vagy mivel lehet kibékíteni.
#1es vagyok: Aki azt irja semmi köze az anyjànak a cuccaihoz, annyit mondanèk hogy 17èves a làny. Még kicsit van köze hozzà. Èn “örülök” hogy megtalálta, a fejedre koppintott èrte... mondjuk igen...kicsit nagyobbat koppintott. Ha jòl olvastam, nem turkàlt a telefonodban, hanem te adtad neki oda. Nem igy kellett volna elöadnia a dolgot mert igy csak eltàvolodsz majd töle...én a helyedben azt is elmondanàm neki ha megbèkült hogy neked nagyon fàjt hogy ilyeneket mondott ràd.
Mèg egy kèrdès: a baràtod is küldött magàròl intim kèpet vagy videòt??
#25-nek
Igen,persze. És nyilván automatikusan eltávolodok mert lehetetlen ezután megbízni benne.
"Én nekem soha nem fordulna meg a fejemben, akár távkapcsolat akár nem(volt már távkapcsolatom)"
akkor pont meg kéne értened... én is voltam távkapcsolatban 2 és fél évig Mo-Anglia viszonylatban, RENGETEG képet küldtünnk egymásnak. sőt, még videohítvunk is és egymásnak masztiztunk a kamerába. tudod ezek olyan dolgok, amiket élőben is csináltunk, amikor volt rá lehetőség. de ugye távkapcsolatban több időt töltünk külön mint együtt, ezért kompenzálunk.
aki meg azzal jön hogy jaj mi lesz ha szétmentek és mutogatja majd másoknak, az nyilvánvalóan rossz emberben bízott. csak magára vethet. ha két egyenes ember szétválik, akkor nem fogják a magánéletüket kiteregetni. az a szar emberek jellemzője. (amúgy azt csak halkan merem megjegyezni, hogy nem minden szakításnak kell törvényszerűen sárdobálásnak lennie. szét lehet menni szépen csendben is, sértődés nélkül)
"Még magamnak sem csinálok ilyen képeket:D"
ezeket senki se magának csinálja wtf magamat bármikor megnézem a tükörben ha kíváncsi vagyok
"Aki azt irja semmi köze az anyjànak a cuccaihoz, annyit mondanèk hogy 17èves a làny. Még kicsit van köze hozzà."
remélem sose szaporodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!