Mit kéne tennem? Eddig teljesen jó volt a kapcsolatom a szüleimmel (többi lent)
Szerintem nem normális anyukád. Még ő esik depresszióba? Mégis mitől? Amúgy is iszonyatosan zavarnak ezek a mártírkodó, közben meg agresszív emberek és anyukád egy tökéletes mintapélda erre.
Szülőként az lett volna a feladata, hogy felhívja a figyelmedet a veszélyekre. Interneten utánanéz, hogy mik lehetnek a következmények, megmutat szépen pár elrettentő cikket vagy történetet és kész. Aztán meg bízik benned, hogy többet nem csinálsz ilyet, ennyi lett volna a feladata. Nem egy ilyen szánalmas hiszti.
Nem támogatom én se az intim képek küldözgetését, de nem fogok elítélni senkit és "depresszióba esni". Egyébként meg bigott az anyukád, aki 14 évesen 30-as palikkal kavart az ne beszéljen ilyeneket, fiatal vagy te is most, mint ő volt.
Nincs a te fejedben semmi baj, bár több képet szerintem ne küldj, mert akkor is veszélyes, ha momentán bízol a pasidban.
8-as, ne aggódj, tuti hogy azok pontoznak akik már küldtek ilyen képeket, sőt valószínűleg meg is bántak, sose foglalkozz az arctalan, névtelen pontozókkal, én sem teszem, emiatt én nagyon nyugodtan alszom.😉
Kérdező, nekem is van lányom aki még nem nagykorú, hát rohadtul nem lennék büszke rá, ha ilyet találnék a telefonjaban. Mondom ezt úgy, hogy sem prűd nem vagyok, és megertem az okát is.
Nem nagyon tudsz mit tenni, majd elfelejti előbb utóbb.
16 evesen megis minek kuldesz *olyan" kepet eleted parjanak? Mi van ha majd viszont latod valahol? Millio ilyen tortent mar.
Ha mar oda adod a telefont annyi eszed lett volna, hogy torlod.
"de minek képet,videót küldeni ha személyesen is megtudod neki mutatni?" - izé, nem tudom megvan a Covid járvány és az ezzel kapcsolatos rohadt korlátozások? Egy rakat ember innetől kezdve kénytelen az erotikát is online megélni...
Ha itt valaki bocsánatkéréssel tartozna, az pont anyucika, mert senki se hatalmazta fel, hogy a lánya telefonjában turkáljon. Ha csak telefonált volna rajta, biztosan nem jött volna neki szembe az általa kifogásolt tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!