Anyukámnak vagy nekem van igazam? (tetoválás)
Nem rég lettem 22, születésnapomra megleptem magam egy tetoválással az alkaromra. Kiskorom óta szerettem volna, mindig is tetszettek. Ma mutattam meg Anyukámnak, aki annyit mondott rá, hogy illett volna megkérdeznem tőle, hogy csináltathatok-e.
L
Végül is a tesómnak is 16 évesen lett csak ő meg se kérdezte.
Egyébként szerintem nem egy durva dolog. Ismerek egy kiscsajt akinek 13 évesen lett egy nagyon ronda tetkója és a szülei lefizették a tetkóst. Ha valaki tényleg akar valamit akkor azt megszerzi.
Itt szerintem nagyobb baj az hogy anyukád úgy érzi hogy 22 évesen még döntésképtelen gyermek vagy.
Félreértés ne essék tudom hogy mindig a gyereke maradsz, de arra kellene törekednie higy saját döntéseket hozzál, mert nemsokára saját családod lesz. És ennél sokkal nehezebb dolgokban kell majd döntened. Mi lesz akkor? Majd mész anyucihoz megkérdezni hogy mit kellene csinálnod? Mi lesz ha ő már nem lesz? El leszel veszve az életben a segítsége nélkül? Nem akartam ennyire előre szaladni de basszus már 22 éves vagy. Ezt fel kellene fognia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!