Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ég a pofám a fiam miatt. Mit...

Ég a pofám a fiam miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itt voltak ünnepekkor a gyerekeim. A lányom és a fiam, a feleségem és neki a lánya. Ebéd után kivettük a sütit egy tálcára mindenből kb 2-3 db volt. Volt egy kókuszos süti, és a fiam kivett egy tátra szeletet, utána meglátta a kókuszos sütit és visszab_szta a tátraszeletet a tálcára majd kivette mind a 3 darab kókuszos sütit. Csak néztünk rá mindannyian... 22 éves tehát nem kisgyerek már! A huga kért egy falatot, nem adott neki. Aztán pizzát kezdett el enni, mondta neki a feleségem hogy vegyen tányért mert nemrég takarítottunk. Mint aki megse hallotta ette tányér nélkül, morzsált. Nem így neveltük, a huga normális. Ég a pofám a vendégek előtt, sokszor mit művel..Hiába szólunk szépen, csúnyán, mintha a falnak mondanám...
2021. jan. 1. 13:42
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... Szerintem leginkább azért tartjuk bunkónak a gyereket, mert az apja így beszél róla, ebben a stílusban.

Őszintén... Kivel nem fordult még elő, hogy kivett valamit, majd visszatette, mert látott valami csábítóbbat? A lány, aki bele akart enni máséba, az jobb?

Ti mindig tányér fölött eszitek a pizzát? Bevallom, mi nem. Egyrészt a pizza nem morzsás, másrészt az asztal pikkpakk takarítható, nem gondolom, hogy azért hisztiznék, hogy jaj, mekkora áldozat lesz, mikor most takarítottam.

Aztán ugyan, mennyire ismeri a kérdező meg az asszony a gyerekeit, ha abból, amit legjobban szeretnek, képes három darabot eléjük tenni?

2021. jan. 3. 08:15
 42/56 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez egy ilyen “kirakat vendégség” szeretett volna lenni. Hogy minden résztvevő egy napig az évben jólöltözötten, tányér felett várja a 2-3 süteményt, amit mértékkel elfogyaszthat. Mint a brit királyi család. Csakhogy ha a maradék 364 napban tányér nélkül eszik, több süteményt a kedvencéből, akkor irreális az elvárás. Pláne, hogy akkor az öt jelenlévő közül háromnak fixen nem sikerült kulturáltnak lenni.

A #41-es válaszoló gondolata is helyénvaló valahol; ha látom, hogy valaki kiszedte a tányérjára azt, amit én is kinéztem magamnak, akkor tudomásul vegyem és eszek mást (lévén, nem tudunk telepatikus úton kommunikálni), nem a tányérjáról fogom elkunyerálni tőle. Ez sem túl illedelmes gesztus, valljuk be. Hát még a kérdés stílusa.

2021. jan. 3. 09:01
 43/56 anonim ***** válasza:
8%
Kár az ilyen elvárás, ha az “ünnepi ebéd” is egy pizzából, meg 2-3 darab bolti süteményből áll fajtánként. Nem egy kulturált menü, na. Ehhez megfelelő volt ez a műsor.
2021. jan. 3. 09:04
 44/56 A kérdező kommentje:
43 Tudsz olvasni? Oda van írva, hogy "ebéd után"!!!!
2021. jan. 3. 10:01
 45/56 anonim ***** válasza:
0%
Te sem vagy túl kulturált a vitakészletedet elnézve. Viszont akkor ne (csak) a fiadat okold. Mindkét gyermeked neveletlen.
2021. jan. 3. 10:05
 46/56 A kérdező kommentje:

45 Egy kérdésből te leszűrted, hogy én nem vagyok kulturált és hogy mindkét gyerekem neveletlen?

Mesélj még...

2021. jan. 3. 10:08
 47/56 anonim ***** válasza:
30%
Hogy tudsz így beszélni a saját fiadról?
2021. jan. 3. 10:10
 48/56 anonim válasza:
28%
Kérdező, hagyd! Úgyis bárki bármit ír ide a kérdező lesz beállítva hülyének.
2021. jan. 3. 10:12
 49/56 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem egy ördögtől való dolog az hogy visszatette a sütit mert talált másikat ami jobban tetszett. Normális családban ilyesmitol nem botrankoznak meg. Ha meg annyira szörnyű hogy megette azt a 3 egyforma sütit annyit kellett volna venni hogy mindenki jóízűen ehessen mindenből annyit amennyit szeretne. Szerintem is gazabb az hogy a másik gyerek a tanyerjarol akarta elvenni. A pizza meg nem morzsal. Szép kis apa vagy.
2021. jan. 3. 10:16
 50/56 A kérdező kommentje:
Mi az hogy elakarta venni a tányérból? Te kretén, csak kért tőle egy falatot húha! Ne mondd már nekem hogy ha valaki MEGKÉR hogy vegyél tányért ne szórj szét semmit akkor az a tök normális hogy szarsz rá és még rá se nézel elvégre vendégségbe van! Ne mondd már meg hogy milyen apa vagyok mikor semmit nem tudsz rólam te idióta!! De itt mindenki jobban tud mindent úgyhogy nem is írok ide többet mert tudod az okos akkor lesz okos mikor hülyékkel már nem vitatkozik!
2021. jan. 3. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!