Leengednéd a 17 éves lányodat Balatonra kb.4 napra a barátaival? /talán még az unokatestvére is menne akivel együtt nőtt fel/
11!
Pardon? Rosszul aludtál vagy nem volt répa? Minek köszönhető pontosan az alpári stílusod?
Attol fugg milyen lenne vele a kapcsolatom, es milyennek ismernem. Tehat ha egy felelotlen csitrinek, akkor nem. Tehat ha dugni mesz, minden este holt reszegre inni magad egy buliban, ugy hogy azt sem tudod kinek az agyaba kerulsz be, akkor nem engednelek. De en mar 17 evesen is felelosegteljes voltam, mertekkel ittam, mindig odafigyeltem hogy ne kerulhessek bajba, es tobb eletcelom volt egyejszakas kalandoknak. Ha ilyen tini lenne elengednem. Ocsemet is mindig en vagtam ki anyamnal, hogy elmehessen, mert o sem volt hulye gyerek 17 evesen, anyam viszont tulfelto volt.
Te ismered anyad. Ha eddig a szomszed hazibuliba se engedett el, akkor most foleg nem fog.
Én igen, mert itt már nem tudok mit csinálni. A szavaidból azt veszem ki, hogy már most is 17 vagy, tehát valamikor ősszel lehet a szülinapod. Mi lenne, ha nem engednélek el? Szerintem elmennél a következő nyáron, esetleg októberben azonnal bevetnéd magad a bulikba, amikor elvesztettem a "hatalmam" és pontosan ugyan azt csinálnád, mint amit idén nyáron csináltál volna. Persze zsarolhatnálak anyagi kérdésekkel egyetemista korod végéig, de akkor egyrészt azonnal rám csapod az ajtót 23 évesen (jogosan) és elkezded bepóolni a kimaradt élményeket akkor, amikor már a lenyugvós fázisban kéne lenned, vagy 30 évesen is engedélyt fogsz kérni mindenre. Nagyon tanulságos volt nekem, amikor egyetem első évében a fél csapat a legidiótább bulikban is benne volt, mert előtte 18 évig, mindent tilos volt. Sokkal gázabb dolgokban benne voltak, mint én bármikor. Hamarosan amúgy anya leszek és így sem nem értem a mai sehova sem engedős nevelést. Mi 10-11 évesen a játszótéren voltunk egész délután felügyelet nélkül és most, 20 évvel később, ugyan azon a környéken (jó környék a mai napig), sehova sem engedik a gyerekeket.
Szerintem amíg egy tini tanul, van hobbija és fontos neki a jövője, addig nem kell izélgetni és minden baráti összejöveteltől tiltani, nem minden házibuli arról szól, hogy hányásig isznak, majd szexelnek a hányásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!