A volt párom unokatestvérével vagyok együtt. Mit tegyek, hogy ne gondoljak rólam minden rossz dolgot?
Nyugi, családban maradsz!
Viccet félretéve, nagyon maximum, ha megismernek és nagyon szimpatikusnak találnak, akkor TALÁN van esélyed. Elhiszem, hogy te sem így gondoltad, de tényle buta a szituáció. Képzeld magad az ő helyükbe. Neked is fenntartásod lenne magaddal szemben. Próbáld a lehető legjobbat nyújtani, de nagy reményeket a párod családjához ne fűzz. De szerintem a párod a lényeges, nem a családja. A fő, hogy vele légy boldog, ne a komplett gyökérhálózatával. Tudom, hogy nem lenne rossz, ha nem néznének ki, de még enélkül a kis "plusz" nélkül is viszonylag ritka a jó anyós, após viszony. Sok szerencsét, legyél boldog!
Az exeddel nem is volt igazán komoly a kapcsolatod és amikor elkezdtél ismerkedni a mostani pároddal,akkor derült ki,hogy rokonok.
Hát istenem,ne érezd magad emiatt rosszul.
Ha korábban az exed oldalán találkoztál volna az uncsival ,akkor én is azt mondom,hogy érdekes,hogy pont vele jössz össsze.
De így szerintem semmi különös nincs benne. Ha jól érzitek magatokat,akkor ne foglalkozzatok az ítélkező családdal.
Ami fura - ha nem volt komoly, hogy ismert a családja? Meg akkor miért sértődött meg az exed ennyire? :o
De ahogy írták,próbáld meg a tőled telhető legjobbat.
Nem értek egyet hogy a család nem számít, nagyon is, de láttunk már helyzeteket ahol a párt válaszotta valaki a család felett, nem lehetetlen.
Kedves 3-as, hol olvastad, hogy exe meg van sértődve?
Sőt! Nagyon meg van sértődve?
3-as vagyok; lehet csak beleképzeltem, de azt írta a kérdező hogy játszmáztak meg nem volt komoly. Ha egy ilyen emberrel szétmegyek, ad1 nem mondom a szüleimnek, mert nem számított (bocs kérdező) ad2 megmondom a családnak, hogy hagyjátok békén, miattam ne haragudjatok rá, nem volt komoly.
De valami táplálja ezt a szappanopera-tüzet, még ha nem is full svunggal, de tuti az ex. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!