Anyával soha nem beszélünk a szerelemről elég tabu téma nálunk. Amikor beszélgetek hívasba valakivel, vagy ha csak szimplán chatelek valakivel és bejön a szobámba mar egyből: "Remélem nem valami barátod van!" Fhuu de már annyira irritál én most vagyok 16 éves és amikor ő megismerte a régi volt férjét akkor ő is 16 volt. Szóval neki lehetett akkor barátja de nekem nem??
"Van a kislánynak szakmája, állása, lakhatása, egzisztenciája, hogy eltartsa a gyereket?"
Mivel 16 éves nyilván nincs neki. Szerinted hány 16 évesnek van?
2020. dec. 29. 20:33
12/20 anonim válasza:
Szerintem csalódottság, frusztráltság érezhető ki a viselkedéséből, illetve aggódás, hogy éretlenül mész bele egy kapcsolatba, amiből később problémák adódhatnak. Igazából megjegyzéséből nem derül ki, hogy mi a problémája. Esetleg megkérdezhetnéd tőle nyugodt hangon, hogy miért mi lenne, ha "lenne valakim", illetve ha barátkoznék valakivel, aki számomra szimpatikus?
2020. dec. 29. 20:37
13/20 anonim válasza:
10-11.
Jelszó: akceleráció.
Mindez kb. arról szól, hogy a korunk ifjúsága előbb érik nemileg, minthogy el (tudná? akarná?) tartani a nemi éréséből/érintkezéséből származó utódot.
Az elmúlt évtizedek arról szóltak: tanulj, művelődj. Ezzel én nagyon is egyet tudok érteni.
De ha az ifjak alfele viszket, és eme viszketés okán utódot hoznak létre (ezzel azonnal definiálva, hogy felnőttek), akkor oldják meg családjuk problémáit. Különös tekintettel a kicsire, mert innentől kezdve ő az első.
2020. dec. 29. 20:38
14/20 anonim válasza:
Nézd, azzal én is egytértek, hogy tanulni és művelődni kéne ebben a korban, de azzal, nem, hogy hamarabb kezdik a szexuális életet mint régen. Amikor én voltam ennyi idős (lassan 20 éve) akkor is ugyanez ment. + az akkori idősebbb generáció ugyanígy mondta, hogy "na ezek már milyen hamar blabla...". Szerintem nem nagyon volt olyan kor, amikor 16 évesen nem kezdták volna el sokan a szexuális életüket élnii (mondom ezt úgy, hogy én csak 19 évesen kezdtem).
2020. dec. 29. 22:12
15/20 anonim válasza:
14:
Oks.
Akkor a kérdező picsuka vállalja föl a nemi életét.
És ha esetleg lenne annyira jófej (amennyire itteni bejegyzési alapján nem tűnik),
legyen kedves a szexuális érintkezéseiből sarjad egyedeket fölajánlani örökbe fogadók számára (mert kérdéses esetekben ez elég nehéz.)
2020. dec. 29. 22:28
16/20 anonim válasza:
De hát szexről szó sem volt... nem értem miért vitatkoztok.
16 évesen egy kapcsolat nem bűn, nem kell lefeküdni. Nekem is ekkor volt az első barátom és első csókom, ezen kívül semmi. Nem értem miért kellene dugni.
Mellesleg a kérdésedre válaszolva, megértem a frusztrációd. Édesanyád nem érti még, hogy felnőttél már ehhez. Illetve mindenképp megakar óvni a csalódástól. Erről beszélni kell,hogy mit gondolsz te a helyzetről, meg fogja érteni! :)
2020. dec. 29. 22:39
17/20 anonim válasza:
Kislàny én 16 évesen lettem szerelmes a szép katonàba aki 18 évvel volt idosebb. Nem vele baj szerelmes voltam o szeretett engem. Bolxog voltam vele. kb 4 honap utan volt szex.
2020. dec. 29. 23:59
18/20 anonim válasza:
15 ös válaszoló: Hát öhm. 8 as válaszoló vagyok, lehet ez most egy hatalmas csapás lesz számodra, de fel kell világosítsalak hogy léteznek módszerek védekezésre teherbeesés ellen. Ilyen az óvszer és a fogamzásgátló tabletta. Nem lesz minden tini párkapcsolatból gyerek te fogyaték.
2020. dec. 30. 00:09
19/20 anonim válasza:
#15 Én 16 évesen ismertem meg, 17 évesen jöttünk össze. A férjem lett, ő volt nekem az első, még minig együtt vagyunk és jééé, azóta sincs gyerek. Mi köze a kapcsolatnak a gyerekvállaláshoz? Azt hiszed, minden tini teherbe esik? Mivan, te még mindig szűz vagy, hogy így gondolkodsz?
2020. dec. 30. 00:15
20/20 anonim válasza:
18: ahogy téged elnézlek, azért van némi hibaszázalék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!