Anyával soha nem beszélünk a szerelemről elég tabu téma nálunk. Amikor beszélgetek hívasba valakivel, vagy ha csak szimplán chatelek valakivel és bejön a szobámba mar egyből: "Remélem nem valami barátod van!" Fhuu de már annyira irritál én most vagyok 16 éves és amikor ő megismerte a régi volt férjét akkor ő is 16 volt. Szóval neki lehetett akkor barátja de nekem nem??
Az enyém is így állt hozzá, ameddig be nem mutatkoztak egymásnak és csalódott pozitívan egy jó nagyot
2020. dec. 29. 19:10
3/20 A kérdező kommentje:
1: Jóba vagyunk, vele lakom.
2020. dec. 29. 19:10
4/20 anonim válasza:
Ott a kulcs, ő is 16évesen ismerte meg a VOLT férjét. Én azt mondom higyhe.hogy tündér vagy, a háta mögött lehetsz démon, élvezd az életedet, úgy rontod el ahogy te akarod,de legaláb. Érezd jól magad!
2020. dec. 29. 19:31
5/20 anonim válasza:
Félt téged. Ő is volt 16 igen, de itt már nem az ő élete a lényeg számára. Aggódik érted és nem tudja feldolgozni, hogy már nem vagy kisgyerek. Dolgozzatok a kommunikáción, mert látszik, hogy ez neki nem megy.
2020. dec. 29. 19:59
6/20 anonim válasza:
javítás: picsuka önellátásra és önellátásra nem képes
2020. dec. 29. 20:16
7/20 anonim válasza:
6 os válaszoló, te egy retardált vagy.
Szerinted minden fiatal tini, aki szexuális életet él az "lepetézik" a szülei nyakába? Ez alapján a válasz alapján vagy túl fiatal vagy, vagy pedig egy kiégett szar, aki nem élt meg semmit az életből és 30 éves koráig párkapcsolata sem volt, a mérgező személyisége miatt. Ha tippelnem kéne az utolsó.
A kérdésre válaszolva: Beszélj anyuddal hogy már nem vagy gyerek, és bár jelenleg nincs senkid, ha lenne is nem kell aggódnia mert ha esetleg bármi is történne felelősség teljesen fogsz viselkedni.
2020. dec. 29. 20:20
8/20 anonim válasza:
Félt teged vagy nem akarja, hogy az legyen ami vele volt azaz 16 evesen megismert egy pasit akivel összeházasodott majd elvált. Nem szeretné, hogy x évesen ott legyél elváltan és a fiatal korodat egy pasira pazarlod. Beszélj vele erről, hogy pontosan miért se szeretné, hogy párkapcsolatod legyen.
2020. dec. 29. 20:24
9/20 anonim válasza:
8-as:
"Beszélj anyuddal, hogy felelősségteljesen fogsz viselkedni"
Haha, nagyon vicces. Mert hogyan is?
Van a kislánynak szakmája, állása, lakhatása, egzisztenciája, hogy eltartsa a gyereket?
Nincs? Akkor mire föl vigéckedik? Anyu, apu nyakára szüli, vagy mi?!
2020. dec. 29. 20:27
10/20 anonim válasza:
9
Te hülye vagy. Miért szülne? Nemtudom te melyik korszakban élsz, de hahó 2020 van! Normális hogy egy 16 éves lánynak barátja van. Sőt már 14 évesen is normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!