Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tette ezt ? Miért ilyen...

Miért tette ezt ? Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

A sztori nyáron történt. Lány vagyok, 16 éves. Kaptunk új szekrényt és mondta apám hogy vigyem fel vele a harmadikra ( Nincs lift ) . Mondtam hogy jó megprobálom... AZ első emeletnél tartottunk, és véletlenül megbotlottam egy lépcsőfokban, és rá esett az ujjamra a szekrény. ..

Elkezdtem sírni mert fájt nagyon ( el is tört, utána egyedül mentem kórházba)

Erre mondta apám hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen. .. fel emelte a szekrényt, meg állt,rám nézett és mondta hogy : ennyit érsz te undorító szerencsétlen. .. majd leköpött. ... Én ott ültem a lépcsőn a fájós ujjammal. ... vártam fél órát hátha lejön anya vagy valaki ... De nem jött. ..

Aztán pont jött a szomszéd és kérdezte mi bajom ... elmeséltem neki majd mondta hogy el visz a kórházba de vissza már nem tud hozni. .. mondtam hogy rendben Köszönöm. ..

2020. dec. 26. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
A kérdés megválaszolásához nem a 16 évedből kiragadott egyetlen sztorit kell vizsgálni, hanem az egész életedet.
2020. dec. 26. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Egy kis hatter azert nem artana.

Bar normalis szulo (ember ) nem csinal ilyet. Szerintem ezt senki nem erdemli.

Rossz kapcsoltotok van? Ez ilyen egyszeri, vagy amugyis ilyen lekezelo, undorito edesapad veled? Edesanyad mit szol? Neki elmondtad?

2020. dec. 26. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Azért tette mert egy paraszt. Erre egyszerűen nincs más magyarázat. Komolyan mondom miért vállal gyereket az ilyen ember? De anyukád se semmi, hogy nem jön le megnézni, hogy hol vagy vagy ilyesmi.
2020. dec. 26. 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Apádat se az empátiája miatt lopják el.
2020. dec. 26. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Anyukád mit szólt az egészhez?
2020. dec. 26. 17:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából apukám drogfüggő ezért nem jó a kapcsolatunk ... anyukám azt mondta hogy őt ezt nem érdekeli
2020. dec. 26. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
:D
2020. dec. 26. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor anyád se sokkal különb. Sajnállak...
2020. dec. 26. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
45%

Ezt most jutott eszedbe kiírni?

Találj ki egy hihetőbb sztorit és gyere vissza.

Háry János kutya f...sza melletted.

2020. dec. 26. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Hat ezzel meg is valaszoltad magadnak a kerdesed.
2020. dec. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!