Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok! Hogy mondtátok el, és...

Lányok! Hogy mondtátok el, és hány évesen a szüleiteknek az első barátotokat?

Figyelt kérdés
Most lett egy kicsit idősebb barátom és félek a reakciótól...meg nem is tudom hogy mondhatnám el
2020. dec. 25. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy és a párod hány éves?
2020. dec. 25. 20:08
 2/10 A kérdező kommentje:
#1: Én 16/L a barátom 25/F
2020. dec. 25. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Anya, apa ő itt a barátom xy nagyon rendes velem. Szerelmes vagyok belé és ő is belém. A korkülönbség nem számít. Semmi sem állhat a szerelmünk és kapcsolatunk útjába.
2020. dec. 25. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Nekem 16 évesen lett először párom, ő 32 volt, persze először mindenki megszeppet, de jól ki jön a szüleimmel, 2 éve vagyunk együtt. 18/L
2020. dec. 25. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy hasonló esettem. Először bejelentettem, hogy van barátom. Elhívtuk egy ebédre hozzánk, amikor bemutattam majd rosszul lettek, pedig csak 6 év volt köztünk, de elkezdtek beszélgetni különböző témákról. A végén pedig megkedvelték a srácot, mert konkrétan elmesélt mindent, amire kíváncsiak voltak. Kitartást és sok szerencsét!
2020. dec. 25. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En 16 evesen (majdnem 17) mondtam el, h van baratom, o akkor 22 volt. 17 evesen hoztam haza bemutatni, de egy csomo ideig fel sem merült, h hany eves. (fiatalabbnak nézi mindenki haha) Amikor kiderült, anya meg akkor sem szolt semmit, sot apa sem, mert lattak, h szeretjük egymast, tisztel, jol bánik velem stb. Nekik ez a lenyeg, nem az h hany eves. (normal kereteken belul persze) A tied sztem eleg necces, de csak azert mert fiatal vagy meg, kesobb mar nem olyan hu de nagy dolog 9 ev. De mondom ez attol fugg, hogy a fiu milyen, es anyukadeknak mi lesz a véleménye rola.
2020. dec. 25. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Amugy azóta is egyutt vagyunk, 2,5 eve.
2020. dec. 25. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen lette egy 27 éves pasim. Hogyan közöltem: "vanpasimvanpasimvanpasimvííí" :D
2020. dec. 25. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
8# és 4,5 évet voltunk együtt
2020. dec. 25. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Haaaat ha olyanok, sehogy se fog tetszeni nekik, akkor inkább adagold. Van egy srác, elhívott ide oda, randi, meghívott egy sütire, elmentünk valamerre, együtt vagyunk.. mesélj róla sokat, hogy milyen rendes, figyelmes, aztán hátha csak “mellékes” lesz a kora, bár nem fogok neked hazudni én kiakadnék mindenhogy. Én most vagyok 25, sehogy el nem bírom képzelni mit akarhatnék egy 16 évestől. Miről beszélünk? Nehéz a 10.es töri és korrepetáljam? Megint köcsög volt a Zsuzsa néni matekon? Miközben én heti 40 órában dolgozok, évi 21 nap szabim van és most vettem hitelre egy lakást? Hát az érettségis sztorijaimat nem fogja értékelni, az egyetemiket főleg nem, nekem meg már messze van a 16 éves korom.. eleve 2004ben már a mesék is másak voltak, még csak az sincs, hogy ugye te is nézted a pokemont meg a Pumuklit mert jó eséllyel nem..
2020. dec. 26. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!