Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek? Van erre a...

Mit tennétek? Van erre a helyzetre megoldás vagy ha anyukám nem segít akkor így jártam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég rosszul vagyok, nagyon szédülök, migrénem van és egyszer el is ájultam. Tudni kell hogy inzulinrezistens vagyok (ha egyszerűen akarom megfogalmazni), apukámtól örököltem a betegséget. Szóltam anyukámnak hogy nagyon rosszul vagyok, és hogy legalább csak hívja fel az orvost, de szerinte valami szerelmi bánatot hisztizek túl, és semmi bajom. A nővérem külföldön él, nem merek neki szólni, mert dühös lesz anyura, összevesznek telefonon, anyu engem hoz ki hibásnak és a maradék lehetőségem is elveszik a normális karácsonyra. Valamint elveszi a telefonomat, tabletemet, és a gépemet egy hétre, hogy ne beszélhessek senkivel, és megbánjam a dolgot. Hogy oldjam ezt meg? 16 vagyok

2020. dec. 21. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
16 éves vagy, fiatalkorú, nem kiskorú. Ez butaság, hogy nem áll szóba veled az orvos.
2020. dec. 21. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Micsoda szülõk vannak.Egyébként ettél rendesen?Egyedül nem mehetsz orvoshoz, az anyud kell hogy el kisérjen, nehogy elájuljál.
2020. dec. 21. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem 6 éves, 16. Nem magatehetetlen, csak kifogásokat irkál ide, közben röhög rajtatok.
2020. dec. 21. 11:58
 14/18 kovpet ***** válasza:
94%

"gyerek orvost csak szülő hívhat fel, úgy fogadják el, már próbáltam"

Akkor próbáld meg még egyszer, de mondd, hogy elájultál és anyád így se hívja fel őket...

2020. dec. 21. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Nálad van a telód nem? Hívd fel te az orvost. Vagy menj el hozzá rendelésre, anyudnak meg mond hogy a sarki boltba ugrasz teáért
2020. dec. 21. 14:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"gyerek orvost csak szülő hívhat fel, úgy fogadják el, már próbáltam"

Ne viccelj, ilyen nincs. Már 12 éves kortól egyedül járnak le a gyerekek, táppénz se jár rá...stb. Hívd fel, nem hajthatnak el. A 13 éves lányom is képes volt egyedül elintézni, letelefonálni, mikor ment a hasa.

2020. dec. 21. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
16 vagy, felöltözöl és mész. 14 éves koromban sem kísérgetett már senki a dokihoz - mivel apa dolgozott napközben, nem volt rá ideje -, ha bajom volt, akkor lesétáltam. Nem kell szülői engedély, sem felügyelet.
2020. dec. 21. 17:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 éves lányom mostanában sajnos beteges, kellett több beutaló szakorvosokhoz, vérvétel stb.

Sajnos én dolgozom rendelési időben, de nagyon ügyesen intézett mindent. Sehol nem volt gond, hogy nem vagyok ott, pláne nem a gyerekorvosunknál.

Ha meg ilyen súlyos a helyzet, hívd az ügyeletet, kérj tanácsot.

Először nagyon megsajnáltalak, de már kicsit tényleg "tinihisztinek" tűnik, ne haragudj.

Voltam anno nagyon rosszul cukor miatt 14 évesen egyedül otthon, szintén elájultam, fel se tudtam kelni.

Akkor mentőt hívtam, fel se merült, hogy hívjam-ne hívjam, jönnek-nem jönnek, miért nem anyám hív stb, negyed óra alatt ott voltak.

2020. dec. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!