Mit tennétek? Van erre a helyzetre megoldás vagy ha anyukám nem segít akkor így jártam?
"gyerek orvost csak szülő hívhat fel, úgy fogadják el, már próbáltam"
Akkor próbáld meg még egyszer, de mondd, hogy elájultál és anyád így se hívja fel őket...
"gyerek orvost csak szülő hívhat fel, úgy fogadják el, már próbáltam"
Ne viccelj, ilyen nincs. Már 12 éves kortól egyedül járnak le a gyerekek, táppénz se jár rá...stb. Hívd fel, nem hajthatnak el. A 13 éves lányom is képes volt egyedül elintézni, letelefonálni, mikor ment a hasa.
Én 16 éves lányom mostanában sajnos beteges, kellett több beutaló szakorvosokhoz, vérvétel stb.
Sajnos én dolgozom rendelési időben, de nagyon ügyesen intézett mindent. Sehol nem volt gond, hogy nem vagyok ott, pláne nem a gyerekorvosunknál.
Ha meg ilyen súlyos a helyzet, hívd az ügyeletet, kérj tanácsot.
Először nagyon megsajnáltalak, de már kicsit tényleg "tinihisztinek" tűnik, ne haragudj.
Voltam anno nagyon rosszul cukor miatt 14 évesen egyedül otthon, szintén elájultam, fel se tudtam kelni.
Akkor mentőt hívtam, fel se merült, hogy hívjam-ne hívjam, jönnek-nem jönnek, miért nem anyám hív stb, negyed óra alatt ott voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!