Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy esne ha a lányotok a...

Hogy esne ha a lányotok a nagynénjéhez menne bizalmas témákkal, mert te őszinte voltál vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lányom 17 éves, nagyjából fél éve van pasija, az első tudtommal. Én mondtam neki hogy ne feküdjön le senkivel 18 előtt mert megbánja. Jól össze is vesztünk ezen néhány hónapja. Most a nővéremhez menekül minden ilyen dologgal. A nővérem egyik barátnője nőgyógyász, elvitte hozzá pénteken, ennyit tudok. Kérdeztem a lányom, de csak annyit mond hogy semmiség, mindegy, nem számít, stb. A nővérem pedig azt mondja hogy megkérte a lányom hogy ne mondjon semmit! Ti mit tennének a helyemben? 35N

2020. dec. 20. 21:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Elgondolkodnék hogy, lehet nem jó ötlet tiltással nevelni a gyereket, és hogy mit mondtam neki amin így berágott.
2020. dec. 20. 21:11
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
te is elvihetted volna nőgyógyászhoz, helyette megfenyegetted. most ne csodálkozz, hogy nem őszinte veled..
2020. dec. 20. 21:12
 3/32 anonim ***** válasza:
98%

Elmondanám neki hogy hibáztam és bocsánatot kérnék. 17 éves könyörgöm. Szerinted ha te elmondod neki hogy ne feküdjön le a sráccal valószínűleg hallgatni fog rád. Ja, igen biztos.

Én értem mit akarsz mondani neki, de nagyon rosszul teszed.

Mondd azt a bocsánatkérésed után (és tényleg kérj bocsánatot, ne csak azt mondd hogy félted, mert nyomban ott hagy) hogy ne hamarkodja el. Megbánhatja akkor is ha betölti a 18 éves kort. De azt ajánlom hogy gyorsan cselekedj, mert minél tovább húzod, annál jobban fog a "pótmami"-hoz menekülni. Igen, "pótmami", mert most a nővéred tölti be az anya szerepét.

2020. dec. 20. 21:14
 4/32 anonim ***** válasza:
98%
Őszinte leszek, ez a 18 előtt ne feküdjön le senkivel mert megbánja, szerintem nettó hülyeség. Nem a kortól függ, hogy megbánja-e vagy sem. 99%-ban a partner milyensége az, ami meghatározza: hogy bánik vele, szereti-e, tiszteli-e stb. Szerintem gondolkozz el ezen és próbáld meg vele ezt megbeszélni újra. (Én 17 éves voltam amikor először megtörtént, az első szerelmemmel, 3 évig voltunk együtt utána és nem bántam meg semmit.)
2020. dec. 20. 21:14
 5/32 anonim ***** válasza:
98%
Szóval 35 éves vagy, 17 éves a lányod, ergo 18 évesen szültél és te mondod neki, hogy ne feküdjön le senkivel, mert megbánja. Úgy érzem nem túl hiteles. Meg ezzel kb. azt mondod neki, hogy az ő létezését bántad meg...
2020. dec. 20. 21:16
 6/32 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván fog.gátlót íratott fel magának.

Veled meg ott akadt el a kommunikáció, hogy tiltottad a szextől, tehát a fog.gátló felírásáról nem lehetett beszélni.

Örülj, hogy van egy nővéred, meg annak egy barátnője, akinek a révén megoldódott a fog.gátlás. Mert egyébként simán lehetne, hogy pár hónap múlva azzal állna eléd a lányod, hogy "Megtartsam, vagy elvetessem?"

Na, ettől mentett meg téged a nővéred!

Szóval én a helyedben leülnék a lányommal és beismerném, hogy rosszul ítéltem meg a helyzetet, és nem tiltanám a továbbiakban a szextől őket.

2020. dec. 20. 21:16
 7/32 anonim ***** válasza:
98%

Úgy nagyvonalakban tisztában vagy azzal, hogy mit mondtál te alányodnak? Kb. azt, hogy megbántad, hogy megszületett. 35-17=18 - vagyis 18 évesen szülted, ergo hamarabb lefeküdtél az apjával. És megbántad.

El sem tudod képzelni, hogy milyen szinten gázolhattál ezzel a lelkébe. Baromira szégyelld el magad!

2020. dec. 20. 21:19
 8/32 anonim ***** válasza:
96%
Sose értettem ezt a gondolatmenetet, hogy ne feküdj le senkivel x idős korod előtt, mert megbánod. Aki ilyet állít, az hogy képzeli ezt el a gyakorlatban? A szülinapja előtt egy nappal megbánná, de a szülinapján történik valami varázslat, ami miatt aznaptól kezdve már nem bánja meg? Tényleg nem értem, hol van ebben a logika. Nem is csodálom, hogy a lányod másokhoz fordul ilyen témákkal kapcsolatban, valószínű, hogy én is így tettem volna annak idején, ha ilyeneket mondott volna nekem az anyám.
2020. dec. 20. 21:25
 9/32 anonim ***** válasza:
98%
35 évesen 17 éves gyereked van? Úgy tűnik te se vártál 18 éves korodig...
2020. dec. 20. 21:28
 10/32 Savlekotő ***** válasza:
86%

Ne lepődj meg ha innentől többé nem lesz veled őszinte,és előbb fordulna a sarki fűszeres nénihez a gondjaival,mint hozzád,aki csak tiltani tudsz kommunikálni nem,és gondolom csak a saját frusztrációd miatt fújsz a szexre.

70F

2020. dec. 20. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!