Szerintetek miért van az, ha egy anya, aki külföldön él, soha nem ír vagy hívja fel a gyermekét? Maximum az anyját hívja fel, de őt naponta.
Ez egyedi probléma, egyedi okai vannak, amit kívülálló nem ismerhet, csak ti, ketten.
Tőle kérdezd meg.
Te sem keresed őt?
3# ő akart gyereket, de apám elhagyott mikor megszülettem. Minden ok volt anyummal, sokat dolgozott akkor, de amikor 8 éves voltam, elment külföldre. Nem akarta, hogy ott folytassam a sulit. Azután egyre jobban elhidegültünk egymástól. Fel sem tűnt egy ideig.
1# nem keresem, mert kiábrándultam belőle. Nem az, akinek ismertem vagyis, akinek hittem. Iszik, tör, zúz, férfiakhoz jár este, megüt embereket, ha nem úgy történik a dolog, ahogy szeretné, lop, ordibál stb.... Nincs olyan dolog, amit ne követett volna már el. Hányok tőle.
A Mamád gyalázatos méregkeverő!
Ki tudja, hogy anyádnak miket hazudozik rólad?
Szegény anyád naponta felhívja, majd biztos ezeket fogja magáról mesélni, hogy "Iszik, tör, zúz, férfiakhoz jár este, megüt embereket, ha nem úgy történik a dolog, ahogy szeretné, lop, ordibál stb."
Soha-soha-soha nem idegeníteném el az unokámat az anyjától, hanem inkább igyekeznék, hogy szeretettel legyenek egymás iránt.
Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!