Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim teljesen megőrültek....

A szüleim teljesen megőrültek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval pl. nincsen magánéletem. Állandóan tudni akarják milyen filmeket, sorozatokat nézek, turkálnak a fiókomban, ha becsukom az ajtót rittig bejönnek. Minden tudni akarnak... Beteges mániáik vannak. Most épp meg vagyok fázva (semmi komoly) erre folyamatosan azzal nyaggatnak, hogy "fújjam ki az orrom" mert különben kórházba kerülök! A tegnap elmentem kutyát sétáltatni és nem normálisnak neveztek amiért nem akartam felvenni a "kis bojtos sapkámat". Ma behoztam a spájzból vizet (ami kicsit hideg volt) erre anyám elkezdte, hogy tegyem be a mikróba (?). Persze én ellenkeztem erre mindketten ordítani kezdtek velem, mint egy hülyével. Vagy említhetném a papucs mániájukat. Ha nem húzom fel a papucsom hisztérikusan kiabálni szoktak (ez mindennapos). Teljesen idióták... Ja és ezek még csak az enyhébb sztorik voltak. Szerintetek mit tegyek?

2020. dec. 20. 19:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
48%

Uristen. 🤣

Jol van gyerekek, sok sikert a nagybetus elethez.

Alap dolgok nem mennek, mint a hideg vizet nem iszol, vagy felveszed a nyamvadt sapkat betegen.

Poen lesz titeket felnoni latni.

A kis lazado-megmutatom-eletkeptelen generacio lassan beerik. 🤣😂😅

2020. dec. 21. 13:37
 32/32 anonim ***** válasza:
66%

Az én fiam is ilyen. 15 éves.

Én nem 100x, hanem legalább 1000x elmondtam már neki hasonló dolgokat. Mi megadjuk a privát szféráját, mégis megkaptuk a minap, hogy félrenevektük. Érdekes, a húga nem ilyen, hanem épp az ellenkezoje. Pedig egy neveltetésben részesültek!

Akkor hogy is van ez?

Kérdező! Majd megtudod, milyen, amikor a szüleid nem torodnek veled... hidd el az xarabb, mint amiben jelenleg vagy.

A csukott ajtót viszont harcold ki - az alap dolognak kellene lennie. Ebben nem értek velük egyet. Én a 12 éves lanyomnal is kopogog, és csak akkor nyitok be, ha szól, hogy: igen? :)

2020. dec. 21. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!