A szüleim teljesen megőrültek. Mit tegyek?
Papucs alap. De en veszek majd a gyereknek valami cuki mamuszt. Mi itt Londonban a kozos hazban abban toltuk: szormes, kotott, macis meg minden ilyesmi.
Egyaltalan nem rossz erzes neked a fagyos lab?
Na meg igen, felfazhatsz.
Sapka nem art, ha meg vagy fazva.
Orrod fujd ki - mellekureggyulladas, na meg amugy is gusztustalan, ha valaki taknyos orral beszel, maszkal.
Hideg viz megint nem valami jo a torkodak, foleg betegen.
Sorozatok? Filmek?
Hat azutan, hogy a 13 reasons why megnezese uttan egy rakat tini ongyilkos lett, meg vannaj ilyen netes hulye ongyilkos jatekok, hat en is rohadtul kovetni probalom majd mit csinal a gyerekem.
Mi is csinaltunk sok hulyeseget, pl. pedofilokkal chateltunk, meg talalkozot is megbeszeltunk, de sose mentunk el, de akkor is rohadt gaz. Mi van ha mas beleporol osszebaratkozik velunk es utana bosszut all vagy csak poenbol csak azert is elkap?
Ram meg egy punk 30+ os irkalt. Nekem akkor gyerekkent le se esett hogy ez mennyire aberalt es nem csak a zene erdekli.
Anyam persze orditott es szetszedte a gepet.
Most mar latom, hogy neki volt igaza.
Nem reg olvastam vissza egy amcsi pasival a beszelgetesemet. Bazz szo szerint bikinis kepet kert tolem, en naiv tizeneveskent meg le se esett hogy ez megbaxna. Csak h jajj de kedves elbeszelgetunk.
A masik meg a cuccozas.
Annyi fiatal es felnott is cuccozik, hogy az valami horror.
Es azzal nyugtatjak magukat h jajj kicsit.
Ja aztan egyparan total rakattannak es leepulnek.
30 leszek januarban. Hat van olyan ismerosom aki ugy nez ki mint valami szakadt csoves.
17 evesen laza volt fuvezni, de most 30+ semmi izom nincs rajta, arca beesett, foga rothadt. Horror.
Na pl. nem akarnam, hogy a gyerekem ilyen tarsasagba keveredjen a neten, mert lehet ot jobban bele tudjak rangatni, mint engem.
Teljesen normalisak a szuleid.
Valoszinu azert orditanak egybol, mert mar 100x elmondtak/megkertek es meg mindig nem csinalod azt amit kene.
Majd ha elkoltozol ott azt csinalsz amit akarsz, majd ha sajat kereseted lesz, mind elszorhatod nyugodtan gyogyszerre, majd ha gyereked lesz te is megtudod milyen szulonek lenni!
Addig orulj, hogy van hol laknod, aludnod, etetnek, iskolaztatnak, haziallatod is van, stb!
Szuleid helyebe nem uvoltoznek ennyit az igaz, pofan vagnalak a masodik utan!
Gondlom mert gyerekekkel van tele az oldal.
De mindegy, majd amikor vereset pisil ordithat a wcn ejjel-nappal, hogy mikor mulik mar el.
Vagy kap egy jo kis tudogyuszit, mert bazott telen beoltozni betegen a kutyasetaltatashoz akkor is lehet majd sirni, hogy leszakad a hata es nem bir levegot venni.
Amikor meg a doki megjelenik az oriasi tuvel hogy leszuvja a valadekot a tudolemezek kozul meg lesz majd siras.
Nem az en gyerekeim, szoval feladom. Majd megtanuljak a sajat karukon.
Majd a sajatomnak probalom elmagyarazni mit miert es hogyan csinalunk.
A szüleim is legalább ilyenek. Pacsi, Kérdező!
Én még a saját szobámban sem tanulhatok. De se baj, kibírom valahogy, eddig is túléltem.
Valószínűleg a szüleid tényleg jót akarnak neked a sapkás, papucsos dologgal, de az tényleg beteges, hogy nem hagynak neked magánszférát (ahogy nekem sem). Ebbe bele lehet őrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!