Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nincs semmilyen rokonom,...

Ha nincs semmilyen rokonom, akihez mehetnék, hogy tudnék elköltözni?

Figyelt kérdés

Anyámmal már kb 7.óta állandóan vitatkozunk. De ugye akkor még kiskorú voltam, nagyon nem tudtam volna mit tenni ellene.

De mostanában nagyon gáz a helyzet. Mindenbe beleköt, olyan mintha csak azért szült volna meg, hogy legyen egy ingyen bejáró nője. Évek óta, nem mondhatom meg neki, ha szarul vagyok, mert csak lebasz, és abból is vita lenne, és leszarja.

Az utóbbi hetekbe állandóan szédülök, meg eszméletlen fáradt vagyok, de ez se érdekli, veszekszik, hogy mi az, hogy nincsen elmosogatva, felporszívózva, kitakarítva.

Meg állandóan, halál flegmán beszél velem, másoknak meg engem röhög ki, hogy én vagyok a paraszt, kattant. És,hogy nem vagyok normális. Közbe ő úgy csinál, mintha tök kedvesen beszélne velem. Ha mondom neki, hogy miért kell velem így beszélnie, kiakad, hogy miert, hogy beszél. És vissza mondja, hogy szerinte mit mondott, csak full kedvesen.

Én ezt már nem bírom.

A fizetésem baromi kevés egy albérletre, család kizárva, valami ötlet?

2020. dec. 18. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Szobabérlés? Munkásszálló?
2020. dec. 18. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor suliba kéne menni, ahol adnak kollégiumot. Vagyis ha nem lenne a járvány, akkor ez lenne a legolcsóbb járható út.

Szintén járható, ha csak szobát bérelsz, és összeköltözöl hozzád hasonló korú-helyzetű emberekkel.

2020. dec. 18. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

En azért meghallgatnám anyukádat is....

Nekem a hugom adta elő így a nagyhalált, miközben otthon feküdt egész nap és a saját szobáját nem volt hajlandó összepakolni...

Egyébként nagykorú vagy, ahogy kiveszem a szavaidból. Elmész dolgozni, lesz pénzed, elmész albérletbe.

2020. dec. 19. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Normális munkahely találása?

Van olyan szakmád ami bármit is ér?

2020. dec. 19. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Dolgozom. Alig van szabad napom. Nem rohadok otthon. Ha ép véletlen szabad vagyok, akkor igen is segitek neki mindenbe, és takarítok, de ő csak azt veszi észre ami véletlen kimaradt.
2020. dec. 19. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Hasonló volt. 2 főiskolára jártam levelezőn,saját pénzemből,

mellette 2 állásom is volt. Haza tényleg csak aludni jártam, mégis megkaptam, hogy nem csinálok semmit...

De az élet engem igazolt.

Megérte! ;)

2020. dec. 20. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező nem azt mondtam hogy nem dolgozol. Hanem hogy ha nem tudsz belőle elköltözni, akko nem jó munkád van. Erre írtam hogy normálisat kellene találni aminek a béréből már tudsz lépni.
2020. dec. 20. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!