Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám pedofil? Félnem kéne tőle?

Anyám pedofil? Félnem kéne tőle?

Figyelt kérdés

Kiskoromban párszor adott szájra puszit. Sima, rövid szájra puszit, épp, hogy csak összeérintettük a szánkat.

Ez 5-6 éves koromban volt, most már csak arcra adunk puszit. Amúgy nagyon jó viszonyom van vele, ő az egyetlen akivel bármit megtudok beszélni, aki mindig támogat, segít.

Viszont olvastam egy kérdést itt, ahol azt mondták, hogy a szájra puszi nemhogy beteges, de pedofil az a szülő aki ezt csinálja. Ez igaz? Akkor félnem kéne anyámtól? Mert nem akarok tőle eltávolodni, csak ő van nekem, mindig mindent megbeszélhetek vele, megvan az anya-lánya kapcsolat. És inteligensnek is tartom, mindenben jó tanácsokat ad.

De most akkor tényleg pedofil?

Amúgy a kérdés nem kamu. Komolyan kérdem, ezért pedofil egy szülő és a gyereknek félnie kell tőle? Akkor is, ha ennek már 10 éve?

16L

2020. dec. 16. 16:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok szülő ad szókratészit a gyerekének kiskorában... csupán mert szereti. Ő a szeme fénye... sőt vannak páran akik nem csak akkor csinálják ezt amikor a gyerek még kicsi... Nem kell tőle félned teljesen normális anyukád van...
2020. dec. 16. 16:19
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
*szájrapuszit
2020. dec. 16. 16:22
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Erről a kérdésről az jut eszembe, amikor valakinek fáj a feje, ráguglizik és retteg, hogy agydaganata van. Egy szájrapusziban semmi pedofil nincs, nekem is adtak a szüleim kiskoromban, az öcsémnek is, senkinek semmi baja nincs... ne legyél már ennyire befolyásolható, nem kisgyerek vagy már. Nézz utána a pedofíliának, hogy egyáltalán mit jelent a szó.
2020. dec. 16. 16:25
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne nézze meg! Mert képeket fog találni és minden más lesz 😀
2020. dec. 16. 16:31
 15/31 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk a családban egyáltalán nem volt szokás, csak az arcra puszi és az ölelés. Láttam már olyan, hogy anyuka a kisfiút szájon puszilta. Számomra ez nagyon furcsa volt, mert ugye hát adott családban adott szokások vannak, mindegyik egy mikrokultúra.

De a kérdésedre válaszolva a pedofília nem itt kezdődik, ennek biztosan megvan a jogi definíciója, én magam jog terén laikus vagyok, így tényszerű választ nem tudok adni, de abban biztos vagyok, hogy ennél durvább dolgokról van szó.

2020. dec. 16. 16:58
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy pedofil. Vagyis, ez alapján nem.
2020. dec. 16. 17:05
 17/31 anonim ***** válasza:
48%
Jajj már, ez egy kamu troll kérdés, a másik kérdés miatt. :D Hogy kapjon rá itt 100 választ, hogy csak azért is neki legyen igaza, hogy ez nem beteges, mert van akik annak tartják. :D Nagyon feltűnő.
2020. dec. 16. 17:14
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez nem volt szokás, de van ahol igen, ezt nyílván egy idő után abbahagyják, de anyud nem pedofil.

Volt egy félig román exem. Nem roma és nem is romániai magyar, hanem román. Az anyukája volt román az apja magyar. Az anyukájának az volt a természetes hogy ha a lányát meg akarja puszilni, akkor azt szájon kell. Ő ebben nőtt fel, ez volt a szokás náluk, ezt vette át ő is.

Mesélte hogy náluk a családon belüli testi érintkezés nem szokatlan. Persze vannak határok, ami még ugye elmegy és van ami nem. De családon belül náluk egy szájra puszi anya és lány között nem okozott soha gondot. Meg pl mesélte azt is hogy ha valami bele megy a gyerek szemébe náluk nyelvvel vették ki. Ez számomra azért kicsit undorító is, de utána olvastam, hogy ez is sok helyen szokás és hogy jobb is így, meg nem is fáj. De tényleg ez az ahány ház annyi szokás.

Azért mert nálunk nem volt az, nekem elég furcsán hangzik ez a szájra puszis történet, de lehet olyan lesz majd a feleségem aki ebben nőtt fel. Neki meg ez a természetes, kivéve ha ő meg furcsának találta, mint ahogy te is és akkor ő ezt elhagyja.

2020. dec. 16. 17:23
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem lesz pedofil nyugi 😃
2020. dec. 16. 17:26
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, volt hogy megpusziltam a lányom pocakját fürdés után. Megyek, feljelentem magam.
2020. dec. 16. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!