Nagyon beteg világot élünk, akármennyire is klisének hangzik, de ha felmész egy sima chatelős oldalra, ott te is kapsz egy falatkát ebből az egészből hogy mennyire buták és gusztustalanok az emberek. Fb-n van egy külön oldal is amúgy róluk “Idős emberek szexuális aurával”, és nagyon brutál hogy mennyi normálisnak tűnő nagymama/nagypapa miket ír ki/kommentel máshová. És az a szomorú hogy az idősek nagy %-a nagyban ilyen, csak nem látod rajtuk és jobb esetben csak az interneten élvezkednek.
2020. júl. 26. 13:18
3/22 A kérdező kommentje:
De kb. olyan, mintha ez lenne a többség. Nem csoda, hogy nálunk ezt nem nagyon büntetik...
Pl. itt is összegyűlt vagy féltucat pedofil, és ez még csak egy kérdés:
10-12 éves gyerekek írogatnak trollkodásból. Nehogy komolyan vedd.
2020. júl. 26. 13:19
5/22 anonim válasza:
Tisztában vagy amúgy a pedofil jelentésével?
2020. júl. 26. 13:20
6/22 anonim válasza:
Ezek nem vérfertőző pedofilok hanem simán pedofilok és beteg agyúak. Dehogy van ezeknek családjuk. Csak fantáziálgatnak és gyártják a kamukérdéseket a vérfertőző viszonyokról és erre verik.
Engem sokkal jobban megijeszt néhány válaszoló akik szerint a felháboródók nyárspolgárok és ezek tökre "beleférnek" a családi dolgokba (tinilány anyuka mellé bemászik fürdeni, tinilány óvodás kislánnyal fürdik, apuka nézi és meg is tapizza a lányt, nővérek egymás sunáját szőrtelenítik stb).
Sejtem melyik kérdés ihlette a kérdésed :-)
7/22 anonim válasza:
Azt nem tudom, miért nem vágják ki őket gondolkodás nélkül.
8/22 anonim válasza:
Szerintem kamuznak a családjukról, de önmagában az is beteg, hogy ilyeneken jár az eszük. Pl. amit linkeltél, ott a végén lévő válaszoktól nekem is pár pillanatra kihagyott a szívem... elképesztő miket nem tartanak normálisnak. :D "Kósza gondolat normális..." azt hittem lefordulok a székről..
2020. júl. 26. 13:26
9/22 anonim válasza:
Láttom itt beindultak a látens pedo nyárspolgárok.
Inkább a valós problémátok beszéljétek ki, minthogy másra vetitsétek ki a fantáziáitokat!
2020. júl. 26. 13:40
10/22 anonim válasza:
Aha. Szóval aki nyárspolgáriasan felháborodik az is valójában pedó csak elnyomja magában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!