Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ebben a témában miért van...

Ebben a témában miért van ennyi vérfertőző pedofil?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire normális egyeseknél, hogy a testvérükről meg a gyerekeikről szexuális gondolataik vannak?

2020. júl. 26. 13:08
1 2 3
 21/22 Agnarr ***** válasza:
17%
Kedves kérdező! Azt kérdezed, hogy miért írogat itt ennyi beteg ember, ugye? Hát hadd kérdezzek én is valami tőled! Honnan tudod, ha nem te is egy vagy közülük? Hiszen ha téged nem érdekel ez a téma, akkor mégis hogyan kerülsz te is erre az oldalra?
2021. máj. 8. 18:59
 22/22 Agnarr ***** válasza:
53%
Ja, hogy te úgy érted, hogy a szülő gyerek kapcsolat témába? Akkor már értem, hogy miről beszélsz. Hogy kérdésedre válaszoljak, szerintem azért, mert nincs saját szekciójuk.
2021. máj. 8. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!