Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ettől jogosan ment fel az...

Ettől jogosan ment fel az agyvizem?

Figyelt kérdés

Kiskoromban elég introvertált voltam, nem szerettem szerepelni, nem szívesen verseltem, és nem tudom, milyen oknál fogva, de anyukám emiatt butának gondolt engem. Utána idősebb lettem, a suliban kitűnő tanuló voltam, országos versenyeket nyertem biológiából, 3 éve az állatorvosi egyetemre járok. És ma apukám mondta nekem hogy anyukám kiskoromban mindig mondta hogy milyen buta vagyok..a tesóm meg milyen okos, csak azért mert ő szeretett szavalni...egyébként a bátyám tanár végzettségű

Valahogy szíven ütött hogy a saját anyám hülyének gondolt mikor kicsi voltam. Az meg még inkább hogy így szemem közé vágják...jogos ez vagy engedjem el inkább az egészet?

21/L

2020. dec. 10. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pedagógusok zöme debil. Mit vársz ezektől?
2020. dec. 12. 01:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Szörnyű
2020. dec. 21. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!