Anyám bántalmazott?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Csendes,introvertalt típus vagyok,de úgy érzem,hogy nem magamtól. Sokszor korlátozva érzem magam nem merem kimondani amit gondolok,van hogy iskolában is hiába tudom a jó megoldást nem tudom mondani. Sosem érzem magam elégnek,ezt anyám érezteti velem ma már csak verbalisan. De emlékszem hogy mindig vert vagy kézzel vagy volt egy pálcája,meg arra is emlékszem hogy egy mogyoró fáról törte és a szekrény tetején volt. Emlékszem hogy kuporogtam a küszöbön miközben ő gyepalt a bottal.Ez amióta az eszemet tudom kb 12 éves koromig rendszeres volt . De egy rossz tettemre nem emlékszem amiért megérdemeltem volna. Ilyenekért volt leginkább hogy 10 évesen nem mertem tenni a tűzre vagy nem mertem olyan biciklivel menni amiről nem ért le a lábam mégis kirángatott vele az utcára, össze vissza vertem magam vele és még kaptam is. Van egy húgom és egy nővérem is ők sem mondom hogy nem kaptak,de a nővéremet nagyon szereti,vele elvan. De velem máshogy viselkedik folyton kigúnyol megaláz a nővéremmel együtt. Volt hogy sírva hozzám vágta hogy olyan vagyok mint a húga.(őt utálja és őt is sokat bántotta úgy viselkedett vele mint most a nővérem velem) Én nem tudom elfelejteni neki ezeket de nem mutatom ki,sosem vagyok tiszteletlen vele csak próbálom kerülni és máshol keresni a kapcsolatokat,ha produkálnak sosem szólok vissza,ez a céljuk. Egyébként nem panaszkodhatok,van mit ennem,van mibe járjak az nem érdekel engem ha a testvéreim többet kapnak,vagy több helyre viszi őket. Viszont nagyon zavar hogy nincs semmi önbizalmam és ez a célom elérésében is nagyon korlatoz.

2020. dec. 10. 00:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%
Lépj le otthonról. Szedd rendszeresen a gyógyszereidet.
2020. dec. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!