Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy ne szexelje...

Mit csináljak hogy ne szexeljenek a szüleim mikor itthon vagyok? És beszéljenek szebben?

Figyelt kérdés

Én mar nagyon unom ezt hallgatni. Egybe nyílik a két szoba. 🤦🏻‍♀️

Ők is tudják hogy mindent át hallani a másik szobába és tudják hogy otthon vagyok de még akkor is csináljak akármikor amikor kedvük van legyen az délután 2-3ora is.

Én nem bánom hogy csináljak de legalább bírjak ki addig meg elalszom vagy valami csak ne tudjak rola🤦🏻‍♀️

Az is zavar hogy ők beszélgetnek és azt is át hallom minden szavukat tisztán és ha isznak csúnyán is beszélnek. Aztan csodálkoznak miért beszélek én is csúnyán.

18 éves vagyok lány es tanulok meg nem tudok elkoltozni😢

2020. dec. 9. 17:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Elsokent anyukaddal kellene erről beszélned, gondolom csak zavarba jönne és a kesobbiekben erre jobban odafigyelne.
2020. dec. 9. 17:30
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Hát, az élet kegyetlen.
2020. dec. 9. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Tegyél be hangos zenét...
2020. dec. 9. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Bakker, az én lányom 16 éves korától egy körül alszik el. Én meg 10 órákat dolgozom. Igazad van, legközelebb egyig fent maradunk. (Nem szoktunk így szexelni, hogy bárki hallja)
2020. dec. 9. 18:22
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Kezdj el kéjesen nyögdécselni te is.
2020. dec. 9. 20:04
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Amikor rákezdenének tuti rájuk nyitnék hogy halkabban, köszi.
2020. dec. 9. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen aterzem a problémád,nekem kozos szobam van hugommal, ami szulok szobajabol nyilik.

😅

Annyi különbséggel, hogy nálunk csak este(vagy amikor nem vagyunk itthon) csinaljak.

Mondjuk van, h valamikor akkor kezdenek ra, mikor erzem, h elaludnek-minimuk fel ora(hugom szerencses, mert kb fel perc alatt bealszik) 😂

En ilyenkor zenet hallgatok fulhallgatoval, ami segit is elaludni, szoval ez nappal is mukodhet. Keress olyan zenet, amivel tudsz tanulni is, mert nem a zenere figyelsz.

Szülőkkel nem tudsz mit csinalni, lehet, ha megjegyzeseket tennél visszafognak magukat-legalabbis olyan szinten, h este csinaljak, nem vagy otthon, vagy vegyenek egy normalis hangszigetelt ajtót.

De ne nyiss rajuk, mint ahogy fent irtak, mert az mindenkinek kellemetlen (de hogy neked az lenne az biztos).

19/L

2020. dec. 9. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
A zene hallgatás fülhallgatóval tényleg jó ötlet lehet.
2020. dec. 9. 23:25
 9/14 anonim ***** válasza:
25%

Menj el otthonról, hagyd, hogy mindenféle zavaró tényező nélkül élvezhessék egymást.

Mi konkrétan el szoktuk küldeni a gyerekeket, ha örülni szeretnénk egymásnak...

2020. dec. 9. 23:47
 10/14 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem is menj el otthonról amikor csinálják.

Elsétálsz a kis boltba egy gyümölcsléért, aztán vissza, addigra talán végeznek is.

2020. dec. 10. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!