Még meg lehetne akadályozni a tragédiát?
Sziasztok!
Édesapám külföldön dolgozik,a sok felhalmozódott adósságunk miatt,
Köldök sérve van és nem akarja megműteni,emelett mindennap fogyaszt alkholt(házi pálinka,whiskey vagy sör)
Próbálta már a család rávenni hogy hagyja abba az ivászatot,viszont mindig azt mondja hogy 12 óra munka után nehogy már ne igya meg,
Na szóval ezek lennének a kérdéseim:
-Köldök sérvvel rendszeres ivászattal mindennap meddig lehet húzni,halogatni? (Utána néztem és 5 Évet írtak,remélem több...)
-Mivel tudnám rávenni hogy legalább az alkoholt tegye le?
-Köldök sérv mennyire veszélyes,ha ugyanúgy emelget nehéz vasakat?(hegesztőként dolgozik)
-Köldök sérv hogyan állítható vissza orvosi beavatkozás nélkül? Pl.:fogyás vagy ne emeljen nehéz dolgokat?
Válaszaitokat előre is köszönöm,reménykedem tudtok segíteni valamilyen szinten,vagy felvilágosítani.
Segítsetek neki kifizetni azt a sok adósságot, ami a tiétek is. Mert nem azt írtad, hogy adóss ága. Akkor talán látja, hogy emberszámba veszitek, és hajlandó lesz meggyógyulni.
De most téged az érdekel, hogy meddig dolgozhat, vagy egy ez egészségügyi kérdés akár lenni? Mert annak nem itt van a helye.
7# válaszoló
Nem az a fajta aki feladja,csak makacs,és gyorsan túl akar lenni az adósságon
Amiben tudom támogatni fogom,ha jót nem,akkor rosszat se írj.
11# válaszoló
Koronavírus idején nem a legkönnyebb,én még nem vagyok pénzkereső(ösztöndíjat kapok,viszont azt a műtétjére gyűjtöm/gyűjtöttem)
8 millió forintot nem könnyű kifizetni,leszarom az adósságot,ha én fogom kifizetni 90 évesen akkor így lesz,az egészsége a fontos,hogy felépüljön.
Gondolkozz mielőtt meggondolatlanul írsz...
Hacsak nem feketén dolgoztatják.
Valószínű tart tőle, hogy nem kapja majd vissza az állását.
Gondolom csinálja amíg bírja.
16# nem feketén dolgozik,viszont még nincs még nincs meg az egészségügyi kártya,
És igen sajnos így gondolkozik.
Nagyon sajnálom apádat.
Jó lenne,ha nem lenne ennyire makacs.Nem hiszem, hogy tudtok
hatni rá.Próbálja megoldani a család helyzetét, nem láthatja valami fényesen a jövőjét.
Lehet ezért is iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!