Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi idő után felejtik el...

Mennyi idő után felejtik el az emberek az ilyesmit?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek 14 évesen autóbalesete volt (az apukája vezetett) és az apukája meghalt, ő meg csak kórházba került, de semmi baja. Mikor fogja elfelejteni? mikor hagyja abba a dilidokihoz járást (tudom terapeuta, na mindegy) vagy soha nem fogja és inkább dobjam? már 19 éves...

2020. dec. 7. 10:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Dobjad,nem kell még 1 érzéketlen tuskó is az életébe..

Egy ilyen balesetet nem könnyen felejt el az ember, lehet emiatt nem is szerez majd jogosítványt.

2020. dec. 7. 11:05
 12/23 A kérdező kommentje:
ezért nem tudom rávenni hogy csinálja meg a jogsit?
2020. dec. 7. 11:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ha erőlteted csak még rosszabb neki, ember...inkább támogasd lelkileg.
2020. dec. 7. 11:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te rosszabb vagy mint hittem. Erőlteted hogy csinálja a jogsit, miközben az apja mellette halt meg autóbalesetben? Hogy lehetsz ennyire érzéketlen?
2020. dec. 7. 11:16
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Az apukáját nem fogja elfelejteni, de tényleg remélhetőleg könnyűszerrel... dobjad de sürgősen!!!
2020. dec. 7. 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
dobd nyugodtan. nincs szüksége egy érzéketlen tahóra.
2020. dec. 7. 11:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Téged gyorsabban el fog felejteni..
2020. dec. 7. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobb, ha külön váltok. Neki egy jobb, tamogatobb emberre van szüksége.
2020. dec. 7. 12:03
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha dobod, megteszed neki azt a szívességet, hogy téged előbb fog elfelejteni.
2020. dec. 7. 12:20
 20/23 anonim ***** válasza:
96%
Mindig ezt tapasztalni, hogy az ilyen embereknek(bocs kérdező, de ez az igazság) van párjuk, akik pedig támogatnák, szeretnék nincs -.- . Mindenesetre tényleg nézz magadba, hogy biztos helyesen cselekedsz-e. Az ilyen hirtelen bekövetkezett tragédiákat nagyon nehéz megemészteni nincs rá idő szembesülni mint pl ha valaki daganatos, szép lassan tudatosítani hogy bizony ebből nincs kiút, hanem az egyik pillanatban van a másik pillanatban már nincs többé. Kicsit gondolj bele a helyzetébe.
2020. dec. 7. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!