Meg tudnátok bocsátani a gyereketeknek ebben az esetben?
Mi itt a kerdés ?
Tudataban vagy a gyereked mentalis allapotaval, tudod, hogy ő ilyen akkor ezen nem tudsz valtoztatni. Ő sem tud es kb senki.
Azt is kerdezhetted volna ilyen erővel, hogy megbocsátanatok a gyereknek ha a csaladban mindenki kekszemű ő meg barna?
Véred a véredből, tested a testedből az a szomorú, hogy felmerült benned ez a kerdés.
#12: Skizoid személyiségzavarral diagnosztizáltak és kényszerbetegséggel.
Rendes, gondoskodó emberekből áll a családom. Gyakran érdeklődnek, hogy hogy vagyok, mi van velem, engem meg nem érdekel. Van hogy fel sem veszem a telefont, nem szeretek telefonálni. Ha esetleg elmegyek hozzájuk, akkor nagyon közelednek, nyomkodnak, szorítanak és kérdesekkel bombáznak. Volt már vitánk belőle, nem értik miért vagyok ilyen, nyilván mert nem mondtam el. A családban mindenki közvetlen, főleg az idősebb rokonok és a gyerekek. Megérdemelnék, hogy elmondjam, csak nehezemre esik kifejezni magamat, na meg nálunk van aki fél az ''őrült'' emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!