Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzátok is folyton bejárkálna...

Hozzátok is folyton bejárkálnak a szobába amikor nálatok van valaki? 18/F

Figyelt kérdés
Múltkor este tíz körül feküdtünk az ágyban, néztünk egy filmet és anyum hálóingben simán bejött megkérdezni, hogy tudom-e hol van a kávé reggelre ha szeretnénk inni. Aztán nemsokkal később már majdnem aludtam el, amikor még apum jött be, hogy megnézze, hogy tölt-e a torrent... Minden jelentéktelen dolog akkor jut eszünkbe, amikor a barátnőmmel vagyok.
2020. dec. 6. 12:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk szerencsére ez sosem volt divat. Ha egyedül voltam a szobámban, akkor sem jött be senki kopogás nélkül.

Ha nem tudsz valahogyan zárat szerelni az ajtóra, akkor a legjobb megoldás, ha direkt valami zavarbaejtő dolgot csináltok, hogy úgy nyissanak rátok. Többet tuti nem lesz kedve benyitogatni.

Egyébként ezek tényleg csak gyenge indokok, hogy bemenjenek, igazából azt ellenőrizgetik, hogy nem szexeltek e. De rá kell őket ébreszteni, hogy már vagytok abban a korban, amikor simán előfordulhat, hogy szexeltek, és nem fognak tudni ebben megakadályozni.

2020. dec. 6. 13:36
 12/20 anonim válasza:
88%

Akkor mit szóljak én, amikor olyan házban laktam gyerekként, hogy anyám szobáját csak az én szobámon keresztül lehetett megközelíteni (az enyémen több ajtó is volt).

Aztán este ott voltak a haverok, anyám meg jött ki hálóingben és ment a WC-re. -.-

2020. dec. 6. 13:39
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
[URL= [link]
2020. dec. 6. 13:41
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
2020. dec. 6. 13:42
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Nyolcas vagyok. Minek teszed ki masnak a sztoriját kerdeskent?ha érdekelne, megkerdeznem én.
2020. dec. 6. 13:43
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Nekem szüleim soha nem jöttek be kopogás nélkül. Utána mikor haza hoztam egy lányt akkor járkáltak be kicsit jobban, hasonló apró dolgokkal. Egyszer pont ránk nyitottak. Onnantól (emeletes ház), ha szeretnének valami akkor vagy felszólnak vagy hívnak telefonon és lemegyek beszélni velük.

Volt olyan is amikor a lánynál voltam ott se járkáltak be kopogás nélkül, sőt... Ha kopogtak és vissza szóltál, akkor se jöttek be, hanem csak az ajtón keresztül beszéltek. Bár akkor is volt egy olyan jelenet mikor az egyik szülő egyszer benyitott kopogás nélkül, nem nagyon tudni mit láthatott, de a lány pont akkor jártatta a száját (finoman fogalmazva). Kicsit látszott rajta a zavarodottság, de utána ismét tartották már a szokásukat.

2020. dec. 6. 13:44
 17/20 A kérdező kommentje:
#15 Nem tettem ki a sztorid. Nem te vagy az egyetlen akihez bejárkálnak hasonló dolgokért.
2020. dec. 6. 13:45
 18/20 anonim ***** válasza:
35%
Szorol szora ugyan az a sztori.
2020. dec. 6. 14:20
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
És tényleg szóról szóra ugyan az :D de szánalmas.
2020. dec. 6. 19:59
 20/20 Savlekotő ***** válasza:
0%
Tán közölni kéne hogy nem 6 évesek vagytok és régóta dugtok,akkor nem lenne indok mert ez kifogás a szexre.. Mímeljétek el,ha benyitnak na onnantól többé nem törnek rátok.. Lehet ők nem csinálják és irigylik tőletek..
2020. dec. 17. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!