Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzátok is folyton bejárkálna...

Hozzátok is folyton bejárkálnak a szobába amikor nálatok van valaki? 18/F

Figyelt kérdés
Múltkor este tíz körül feküdtünk az ágyban, néztünk egy filmet és anyum hálóingben simán bejött megkérdezni, hogy tudom-e hol van a kávé reggelre ha szeretnénk inni. Aztán nemsokkal később már majdnem aludtam el, amikor még apum jött be, hogy megnézze, hogy tölt-e a torrent... Minden jelentéktelen dolog akkor jut eszünkbe, amikor a barátnőmmel vagyok.
2020. dec. 6. 12:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Addig csinálják, míg egyszer szex közben nyitnak be, aztán éghet a fejük.
2020. dec. 6. 12:23
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
ja. nekem is a barátnőm volt itt - mondjuk én lány vagyok -, beszélgettünk, erre apám bejött és közénk telepedett. az alsógatyája csak némileg lógott ki a fürdőköpenye alól...
2020. dec. 6. 12:24
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

míg egyszer szex közben nyitnak be

pont ezt szeretnék megakadályozni..a kávé, a torrent csak kifogás..alibi..

2020. dec. 6. 12:29
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Anyám is ezt csinálta. Egyszer úgy jött be, hogy a barátnőm rajtam lovagolt. Utána már kopogás nélkül sose jött be.

22F

2020. dec. 6. 12:35
 5/20 anonim válasza:
93%

Én ezt sose értettem, eleve dürhőség kopogás nélkül bemenni, pláne már kamaszoknál, a másik oldalról nézve meg egy pár száz forintos megoldás:

ha nincs kulcs (nem zárható) az ajtó, akkor kallantyú, tolóretesz stb. felszerelése kb. 5 perc (mivel az ajtók ugye általában befelé nyílnak a szoba felé).

2020. dec. 6. 13:01
 6/20 anonim válasza:
96%

[link]

200 forint. Probléma megoldva.

2020. dec. 6. 13:03
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

A bejárkálás annyira nem volt jellemző, de nálunk alapból az volt, hogy az ajtót becsukni csak estére szabad, napközben legyenek nyitva. Azzal a magyarázattal, hogy ne vonuljon már mindenki el a saját szobájába és ne is lássuk egymást. Ez még hagyján, de ha behajtottam az ajtómat, hogy ne lehessen belátni teljesen (függetlenül attól, hogy egyedül voltam-e vagy nem), anyukám rendszeresen fogta és mikor elment a szobám előtt, szó nélkül kinyitotta teljesen. Sose értettem, hogy ez miért jó és nagyon utáltam, mert így akárki elment a folyosón, látta mit csinálok éppen. És nem azért zavart, mert bármi titkos lett volna, de szerintem egy tininek azért ennyi privát szféra kellene.

Azóta már elköltöztem, de ha látogatóba elmegyek hétvégére, még mindig ezt csinálja... Gondolom már nem direkt, csak automatikus mozdulat neki.

2020. dec. 6. 13:13
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az en válaszom egy regi kérdésre.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Te szerencsetlen!!!

2020. dec. 6. 13:14
 9/20 A kérdező kommentje:
#8 ? 😅
2020. dec. 6. 13:32
 10/20 anonim ***** válasza:
37%
Apád miért a te szobádban torrentezik? :D
2020. dec. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!