Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt hogy mondjam meg a szüleim...

Ezt hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Nos a szüleim nagyon de nagyon befűtöttek, ráadásul apám még éjjel is kimegy fát rakni rá, és én már nem bírom tovább ezt a meleget. Ki akartam nyitni az ablakot, de szólt, hogy nem azért fűtünk, hogy kihűtsem a lakást, ezért úgy gondoltam, hogy ruha nélkül alszok, de nem tudom, hogy mondjam meg nekik, mivel nehezen lehet velük szót érteni.

Ráadásul félek, hogy bejönnek megnézni, hogy az ablak be van-e csukva, és nem akarom, hogy meglássanak.

Valaki ötlet?

17/L

2020. dec. 3. 19:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%
Én szeretnék melegben aludni
2020. dec. 3. 20:09
 22/26 anonim ***** válasza:
86%
Nalunk is ugyanez van amugy. Mikor en tuzelek itthon probalom elviselhetore tenni a hofokot. De neha apam belelendul aztan bedurrantja a kazant 80fokosra na akkor van hogy telen is elokerul a ventillator😀
2020. dec. 3. 20:16
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
😂😂😂
2020. dec. 3. 20:18
 24/26 anonim ***** válasza:
95%

22: nem az a gáz, hogy hőfokszabályzóhoz nem ért..

Hanem hogy családon belül ennyire nulla a kommunikáció...

2020. dec. 3. 20:19
 25/26 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Ez a gyerek tart a saját szüleitől de nagyon durván. Szavazati joga nulla.
2020. dec. 3. 20:24
 26/26 anonim ***** válasza:
49%
XD
2020. dec. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!